Over ons

We kunnen het ‘Vastgoed’ met u vinden.

Piet Stohr Makelaardij is op 1 januari 2010 opgericht als eenmanszaak. Ook nu nog is Piet Stohr hoofdzakelijk werkzaam als éénpitter en dat bevalt nog steeds goed. In de afgelopen jaren heb ik een grote klantenkring weten op te bouwen, waarvan ik thans de vruchten pluk. Het geheim? Ouderwetse kwaliteit, hedendaagse efficiency!

De woningmarkt is een vertrouwensmarkt, waarbij de klant centraal staat.
Bij Piet Stohr Makelaardij kunnen klanten rekenen op 100% aandacht, 100% inzet en 100% maatwerk. Aandachtig luisteren naar de wensen van de klant en dit vertalen naar een gedegen advies, is één van de sterke kanten van Piet Stohr. Wie niet inventariseert, kan ook geen goed product leveren. Dit heb ik de afgelopen jaren wel ervaren!
Klantgericht denken is niet de enige kwaliteit waarmee een goede makelaar zich onderscheidt. Een andere, door kopers en verkopers bijzonder gewaardeerde eigenschap is de niet aflatende energie waarmee een makelaar zijn klanten begeleidt, initiatief neemt, meedenkt en zijn potentiële kopers en verkopers in stelling brengt om tot een voor beide partijen goede transactie te komen. Snelheid en prijs zijn natuurlijk erg belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om wonen, genieten en je thuis voelen in de woning die bij je past.
Vooral in de prachtige omgeving van Maastricht, met zijn oude binnenstad, knusse terrassen en karakteristieke panden. Maar ook in de prestigieuze wijken en singels rondom Maastricht met natuurlijk ook de fijne (forensen)plaatsen eromheen, zoals Meerssen, Cadier en Keer, Eijsden, Valkenburg etc. Vooral in dit werkgebied heb ik de nodige affiniteit en heb ik mijn relatiekring opgebouwd.

 

Voor iedereen klaar staan

Alle typen woningen hebben in de afgelopen jaren de revue gepasseerd en zullen in de toekomst de revue passeren. Niet alleen het hogere segment, maar juist ook het midden- en lagere segment zijn zeker interessant. Het is zeer boeiend om met mensen van uiteenlopende aard en afkomst contact te hebben. Dat ik mij op de volle breedte van de markt wil richten, heeft te maken met de ruime ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren in alle segmenten met veel plezier heb opgedaan. Maar ook hier weer met klantgericht denken! Immers de klant staat centraal. Ongeacht of het budget nou bescheiden of onbeperkt is. Ik wil mijn beloften waarmaken. Met mijn ruime ervaring in de makelaardij en mijn jarenlange bancaire achtergrond ben ik in staat om iedere klant, in elk segment, op maat te bedienen. Ik zal dat doen vanuit mijn intieme kantoortje aan de Vliegenstraat 2 in Bunde.

Tot slot: betrokkenheid, openhartigheid, initiatiefrijk, snelheid en vooral………eerlijkheid, zijn eigenschappen waaraan ik zeer veel waarde hecht

Schroom niet: WE KUNNEN HET “VASTGOED” MET U VINDEN!

www.pietstohr.nl
043-3218111

Delen

Contact

T. 043-3218111
M. 06-46085657
E. info@pietstohr.nl
KvK. 14071845

Ons adres

Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen