Wolfsdriesweg 3 | Berg en Terblijt

In het bestemmingsplan “Ingenope” gelegen royale vrijstaande woning met 3 slaapkamers, en ruime op het zuiden gesitueerde tuin.

Typering:
Deze in 1993 gerealiseerde woning is van alle gemakken voorzien. De woning ligt op een prima en rustige locatie aan een doodlopend straatje in een fijne moderne woonwijk. De naaste omgeving beschikt over veel openbaar groen en een speelterrein. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Zeer royaal souterrain (9.40 x 4.20) met daglichtinval, voor diverse doeleinden geschikt: slapen, hobby, kantoor, opslag etc.

Begane grond:
De gehele begane grond is v.v. een granieten vloer met vloerverwarming.
Entree/hal (2.60 x 2.60), meterkast, garderobe, toilet met wandcloset en fonteintje, mooie royale woonkamer/eetkamer (8.70 x 5.60) met gashaard, fijne afgescheiden kantoor/hobbyruimte (2.70 x 2.60) te bereiken vanuit de woonkamer en de hal, gesloten keuken (4.20 x 2.50) met moderne aanbouwcombinatie (2005) v.v. groot gaskomfoor en overige apparatuur, bijkeuken (3.10 x 2.70) met aansluitingen witgoedapparatuur, inpandige garage (5.60 x 4.20) met tegelvloer, sectionaalpoort, aanrechtblok, plaatsing HR combi-ketel (eigendom, 2013) en de unit van de vloerverwarming, op het zuiden gelegen tuin met overdekt terras.

1e verdieping:
Overloop, (ouder)slaapkamer I (4.20 x 4.20) met aansluitend badkamer (2.70 x 2.60) v.v. ligbad, toilet en wastafelmeubel, slaapkamer II (4.30 x 3.60) met inbouwkast, slaapkamer III (4.30 x 3.70) met inbouwkast, 2e (kinder/gasten) badkamer (2.70 x 1.70) v.v. douche, toilet, wastafel, geheel betegeld en v.v. vloerverwarming. Alle slaapkamers hebben toegang tot een groot dakterras van ca. 55 m2.

Algemeen:
Bouwjaar: 1993, perceelgrootte: 763 m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 215 m2, inhoud ca. 710 m3, spouw, vloer en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken. In 2013 zijn zonnepanelen geplaatst.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.