Wilhelminasingel 106 | Maastricht

Huurprijs: € 1.150 excl. g/w/e

TE HUUR (WIE WORDT 2E BEWONER?)

In Residence Centosei aan de Wilhelminasingel te Maastricht gelegen appartement met berging en vaste parkeerplaats in recent gebouwd appartementscomplex.

 

Typering:

In de mooiste laan van Maastricht op een A1 locatie bieden wij dit prachtig luxe afgewerkt appartement met één slaapkamer en balkon aan. Het appartement is gelegen in een compleet nieuw gerealiseerd complex met lift en heeft een eigen berging en parkeerplaats in het souterrain. Perfecte locatie tussen het Centraal Station en het centrum van Maastricht. Voor gasten zijn er voldoende parkeermogelijkheden rondom het complex.

 

Souterrain:

Vaste parkeerplaats en (fietsen)berging.

 

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree, bellentableau met videofoon, brievenbussenunit.

 

3e verdieping:

Middels het trappenhuis en de lift te bereiken 3e verdieping. Via tussenruimte te bereiken entree van het appartement. Mooie gezellige leefruimte, bestaande uit woonkamer met 3x openslaande deuren, waarvan 1 toegang biedt tot het balkon (op het westen), open keuken met gloednieuwe luxe aanbouwcombinatie te weten: kookeiland v.v. inductie kookplaat, hang afzuigkap en veel kastruimte, wandcombinatie v.v. koelkast, vaatwasser, combi magnetron/oven, spoelbak en kastruimten, modern geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, luxe badkamer v.v. grote inloopdouche en wastafelmeubel met verlichte spiegelkast, slaapkamer v.v. kledingkast en openslaande deuren naar het balkon, berging alwaar plaatsing cv-combiketel (2015) en WTW-installatie.

 

Algemeen:

Bouwjaar: 2015, woonoppervlakte: ca. 60 m2, optimale isolatievoorzieningen (dak- spouw- en vloer), afgewerkt met laminaatvloer en raamstoffering, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. Aanvang huur in onderling overleg met verhuurder.

 

Huurcondities:

Huurprijs: € 1.150,– (€ 1.050,– appartement + berging) + € 100,– parkeerplaats per maand exclusief.
Waarborgsom: 1x de maandhuur, te voldoen gelijktijdig met de eerste huurtermijn.
Huurprijs is exclusief gas/water/elektra, vooraf per maand te voldoen.
Huurperiode: nader overeen te komen.
Acceptatieprocedure: door de eigenaar/verhuurder. Echter deze gaat ervan uit dat de woning aan expats wordt verhuurd voor een bepaalde periode.
Aanvaarding: vanaf 1 december 2018 mogelijk.
De woning wordt gestoffeerd verhuurd.
Huurcontract: conform ROZ-model ‘Woonruimte’.