Wilgenlaan 16 | Bunde

Op een prima locatie gelegen uitgebouwde halfvrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers en mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis.

 

Typering:

Deze halfvrijstaande woning (ca. 1962) is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk “Bunderveld” in Bunde. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt.

 

Souterrain:

Handige kelderruimte (2.80 x 2.90).

 

Begane grond:

Entree/hal (2.90 x 1.65), toilet met wandcloset en fonteintje, royale woonkamer (ca. 34 m2) royale uitbouw/eetkamer/keuken (6.30 x 3.10), moderne aanbouwkeuken v.v. 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast en combi-oven, bijkeuken (3.70 x 1.85), 2 hobby/kantoor/praktijkruimten groot respectievelijk (4.55 x 4.15) en (4.25 x 3.85), inpandige garage (5.60 x 2.90) met lichtkoepel en openslaande deuren, besloten geheel beklinkerde tuin met overdekt terras.

 

1e verdieping:

Overloop (ca. 3 m2), 3 slaapkamers respectievelijk groot (3.50 x 2.95), (3.55 x 3.45) en (2.90 x 2.40), geheel betegelde badkamer (ca. 5 m2) v.v. douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset.

 

2e verdieping:

Zolder via vaste trap, voorzolder, zolderkamer met dakkapel, plaatsing cv combi-ketel (eigendom, 2018).

 

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1962, perceelgrootte: 315 m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 140 m2, , inhoud: ca. 440 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, eterniet dakbeschot, rolluiken. Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.