Wilgenlaan 10 | Bunde

Op een prima locatie gelegen uitgebouwde halfvrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers en mogelijkheden voor extra kamer op de zolder.

 

Typering:

Deze halfvrijstaande woning (ca. 1962) is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk “Bunderveld” in Bunde. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt.

 

Souterrain:

Handige kelderruimte (2.80 x 2.90).

 

Begane grond:

Entree/hal (2.90 x 1.65) met breukmarmer vloer, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, royale L-woonkamer (ca. 33 m2) met mooie houten vloer, uitgebouwde royale leefkeuken (5.30 x 3.50) met grindvloer, mooie witte aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, rvs afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en granieten werkblad, lichtkoepel, loopdeur en schuifpui naar de tuin, handige bijkeuken (3.40 x 1.10) met aansluitingen witgoedapparatuur, riante diepe garage (9.35 x 2.90) met kantelpoort en 2x loopdeur naar de tuin, sfeervolle tuin met prachtig overdekt terras en plavuizen vloer.

 

1e verdieping:

Deze verdieping is v.v. een mooie, onderhoudsvriendelijke grindvloer.

Overloop (ca. 3 m2), 3 slaapkamers respectievelijk groot (3.45 x 2.95), (3.55 x 3.45) en (2.90 x 2.35), geheel betegelde badkamer (ca. 5 m2) v.v. douchecabine, wastafel en wandcloset.

 

2e verdieping:

Zolder via vaste trap, zolderkamer thans in gebruik als bergruimte. Mogelijkheden voor extra kamer, plaatsing cv combi-ketel (eigendom, Nefit, geplaatst mei 2013).

 

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1962, perceelgrootte: 321 m2, totale gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 130 m2, garage: ca. 27 m2, inhoud: ca. 460 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.