Weerterbroekplantsoen 35 | Meerssen

Op een goede en kindvriendelijke locatie in Meerssen gelegen royale, prima onderhouden vrijstaande woning met 4 slaapkamers, garage en achtertuin met ruim voldoende privacy.

Typering:

Dit vrijstaande wit hoekhuis is gelegen in de kleinschalige woonbuurt, genaamd ‘Weerterbroekplantsoen’. De woning is op loop/fietsafstand van het NS-station en het centrum van Meerssen met de gezellige markt en haar basiliek. Het betreft een geliefde woonomgeving, een kindvriendelijke en levendige buurt met in de (directe) nabijheid diverse voorzieningen, zoals het monumentaal park, het openluchtzwembad en scholen (basis en voortgezet onderwijs). Meerssen heeft verder een groot aanbod aan diverse winkels. De centra van Maastricht en Heerlen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en de op- en afritten van de autosnelwegen A2 en A79 liggen op steenworp afstand. De forensengemeente Meerssen biedt een perfect woon- en leefklimaat!

Souterrain:

Voorportaal (2.60 x 2.00), voorraadkelder/wasruimte (3.95 x 2.60) met aansluitingen wasmachine en droger, plaatsing unit en pomp van de vloerverwarming, ingang kruipruimte.

Begane grond:

De gehele begane grond is v.v. een lichte tegelvloer. Entree/hal (4.10 x 1.55), meterkast, bergkast/garderobe, modern toilet met wandcloset en fonteintje, royale speels ingedeelde leefruimte van maar liefst 66 m2 (!) bestaande uit een woonkamer/living (56 m2) met open haard en open keuken (10 m2) met L-keuken-aanbouwcombinatie v.v. keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron/oven. Deze zeer royale living heeft zeer veel lichtinval en biedt middels openslaande deuren toegang tot de gezellige tuin, met terrassen, gazon en veel privacy. Oprit (ca. 8 meter) naar garage (4.85 x 3.25) met kantelpoort en vliering/bergzolder.

1e verdieping:

De 1e verdieping is v.v. een parketvloer. Overloop (ca. 5 m2), royale slaapkamer I (masterbedroom, 4.10 x 3.75), slaapkamer II (3.80 x 3.75), slaapkamer III (2.60 x 3.80/2.75), functionele badkamer (2.55 x 1.90) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping: 

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping. Overloop (ca. 4 m2) met toegang tot de ruime 4e slaapkamer (5.70 x 3.75) met dakkapel, bergruimte (2.65 x 1.90) met plaatsing van de cv-ketel en boiler (beiden eigendom, bouwjaar 2001).

Algemeen:

Bouwjaar: 1977, perceelgrootte: 395 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 149 m2, overige inpandige- externe ruimten (kelder, garage): ca. 32 m2, inhoud: ca. 606 m3, grotendeels kunststof en deels houten kozijnen met dubbele beglazing, pannendak hoofdbouw en bijgebouwen.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.