Weert 73 | Meerssen

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Deze zeer ruime tussengelegen, doch volledig te renoveren woning is gelegen in het gezellige buurtschap Weert in de gemeente Meerssen.

Typering:

De woning dateert van 1926. Deze dient gemoderniseerd te worden en ligt op een groot perceel van 566 m2. De vraagprijs nodigt uit om er naar eigen inzicht en smaak een paleisje van te maken. De reeds aanwezige aanbouwen bieden diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de realisatie van een leefkeuken, levensloopbestendig wonen of werken aan huis. De woning is landelijk gelegen in het buitengebied van Meerssen. In de directe nabijheid, op fietsafstand, zijn echter voldoende (winkel)voorzieningen, basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs gelegen. In het nabijgelegen Bunde is een bus- en treinstation gelegen. Op- en afritten van de A2 (richting Eindhoven) en de A79 (richting Heerlen/Aken) zijn goed en snel bereikbaar.

Souterrain:

Onder de woonkamer bevindt zich een gewelfde kelder, echter deze is thans niet meer toegankelijk. Vanuit de gang is het wellicht weer mogelijk om dit te herstellen.

Begane grond:

Entree/gang (ca. 12 m2), meterkast met oude stoppen, woonkamer (6.40 x 4.35) met tegelvloer en openhaard partij, eetkamer (4.75 x 4.25) met tegelvloer, keuken (ca. 6 m2) met bergkast, tussenruimte (3.45 x 2.10) met plaatsing (huur)warmwatergeiser, douchecel (ca. 3 m2) met douchebak en wastafel, toilet, berging (4.20 x 2.00) met aansluitend werkplaats, diepe tuin met vrij uitzicht, buitenberging (2.60 x 2.55).

1e verdieping:

Royale overloop (4.65 x 1.95), bergkast met (losse) trap naar de zolderverdieping, slaapkamer I (4.65 x 3.05) met aansluitend badkamer met ligbad en wastafel, slaapkamer II (5.35 x 2.95) met 2 muurkasten, slaapkamer III (6.60 x 3.05).

2e verdieping:

Via trapje in de bergkast te bereiken zolderverdieping, alwaar plaatsing van de (huur) cv-ketel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1926, perceelgrootte: 566 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 120 m2, overige inpandige ruimten: ca. 40 m2, buitenberging: ca. 7 m2, inhoud: ca. 580 m3, betonnen en houten vloeren, kunststof en houten kozijnen, dubbel glas, dakisolatie.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.