Wagenlaan 24 | Maastricht-Amby

Op een gewilde locatie gelegen royale, moderne, halfvrijstaande woning met garage en mooi aangelegde tuin op het zuiden.

Typering:

Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. Tevens is de internationale school in de wijk gelegen. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:

Via de oprit en carport te bereiken woning, entree/hal (2.15 x 2.15 incl. trappartij) met plavuizenvloer, meterkast, modern toilet met wandcloset en fonteintje, L-woon/eetkamer (ca. 40 m2) met deels houten en deels plavuizenvloer (elektrische vloerverwarming) welke middels schuifpui toegang biedt tot de tuin, open keuken (ca. 9 m2) met moderne, strakke aanbouwcombinatie (2007) v.v. kookeiland met inductie kookplaat en afzuigkap, wandopstelling v.v. combi magnetron/oven, koel/vries combinatie, vaatwasser, spoelbak, close-in boiler en onderhoudsvriendelijk ‘Corian’ werkblad, bijkeuken (2.15 x 1.50) met keukenblok, inpandig te bereiken garage (7.00 x 2.95) met kantelpoort, deur naar de tuin, mooie afwerkvloer en de aansluitingen wasmachine, droger en warm en koud water, tuin met vijverpartij en terrassen, gelegen op het zuiden.

1e verdieping:

De eerste verdieping is v.v. een parketvloer.

Overloop (ca. 4 m2), slaapkamer I (3.95 x 3.05), slaapkamer II (5.60 x 1.80), slaapkamer III (3.70 x 2.95), ruime basic, doch functionele badkamer (3.15 x 1.85/1.40) v.v. ligbad, douchecabine, vaste wastafel, toilet en design radiator.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping, slaap/hobbykamer (4.85 x 2.80) met parketvloer en dakvenster (dakkapel mogelijk), bergruimte (2.10 x 1.65) alwaar plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2012) en omvormer voor 6 zonnepanelen.

Algemeen:

Bouwjaar: 1997, perceeloppervlakte: 241 m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 124 m2, garage: ca. 21 m2, inhoud: ca. 556 m3, houten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie, spouwmuurisolatie, betonnen vloeren, zonnepanelen (2012), carport (2004), diverse rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.