Vroenhof 10-12 | Valkenburg

Vraagprijs: € 595.000,-

DIT ZEER GROOT APPARTEMENT met LOFT en TUIN wordt u aangeboden door PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Dit prachtige en luxe appartement met kleine separate (mantelzorg)woning (totaal ca. 230 m2 woonoppervlakte) is gelegen op de begane grond van een groot perceel (ca. 1.000 m2) in een gebouw met totaal 3 appartementen en de genoemde ((mantel)zorg)woning.

Typering:

Het schitterend, moderne appartement, de dito loft en de prachtige tuin is gelegen in het gewilde Vroenhof en wordt uitsluitend in zijn geheel te koop aangeboden. Het is geschikt voor meerdere doeleinden, waaronder de loft als aparte wooneenheid voor mantelzorg. Ook is er de mogelijkheid de loft (met een kleine ingreep) bij het appartement te betrekken. Vroenhof is een buurtschap (en tevens de hoofdstraat) in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Het ligt aan de oude weg, de huidige provinciale weg, tussen Valkenburg in het oosten en Meerssen in het westen. Vroenhof is een oude kern binnen het dorp Houthem. Het geheel is ideaal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen (met een eigen af- en oprit) naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken, 2 NS stations (Valkenburg en Houthem-St. Gerlach) en de nabijgelegen bushaltes richting Heerlen en Maastricht. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandel-mogelijkheden in de 4 natuurgebieden (waaronder Ravensbos en het Geuldal), die rond de Geulstad Valkenburg liggen. Het autoluwe centrum van Valkenburg is bereikbaar via het prachtige Ingendael, dat het landgoed Château St. Gerlach omvat. De directe nabijheid van Maastricht (10 autominuten) verzekert deze locatie van de nabije aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit en academisch ziekenhuis, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:

Eigen berging.

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree met plavuizenvloer en trap naar de 2 appartementen op de eerste en tweede verdieping. Trap naar de bergingen in het souterrain, meterkasten.

Appartement Vroenhof 12:

Via de gezamenlijke entree en eigen gang (10.95 x 1.60) te bereiken appartement. Ruimtelijk T-inkom/hal (ca. 25 m2) met kastenwanden, modern toilet met wandcloset, berging (ca. 4 m2) met aansluitingen witgoed en plaatsing boiler, masterbedroom (6.45 x 3.20) met vaste kastenwand en luxe badkamer ensuite (3.65 x 1.95) v.v. vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, slaapkamer II (4.15 x 3.15), slaapkamer III (4.15 x 2.25), moderne 2e (gasten)badkamer (2.05 x 1.85) v.v. inloopdouche en wastafelmeubel, schitterende leefruimte (totaal ca. 85 m2) bestaande uit een zit/woonkamer en open leefkeuken, met strakke wand-aanbouwcombinatie en kookeiland v.v. alle inbouwapparatuur, schuifpui naar heerlijk overdekt terras (4.35 x 3.05), via paar treden te bereiken achtertuin met optimale privacy.

Loft Vroenhof 10:

Via de gezamenlijke entree en eigen gang (10.95 x 1.60) te bereiken loft. Deze wooneenheid is uitermate geschikt als (mantel)zorgappartementje. Ook is het eenvoudig dit te betrekken bij het appartement middels plaatsen van een binnendeurkozijn. Deze moderne loft bestaat uit: woonkamer/keuken (3.85 x 3.65) met moderne keukenwand en zicht op de achtertuin, slaapkamer (3.85 x 2.75) met vaste kastenwand en aansluitend de moderne betegelde badkamer (2.75 x 1.75) v.v. douche, wastafelmeubel en wandcloset, berging (1.75 x 1.00) met aansluitingen witgoed en plaatsing combiketel (eigendom, 2016), omheind fijn tuinterras eventueel bij de volledige tuin te betrekken.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1930, verbouwd tot appartementen: 2017, perceel totaal: 1.034 m2, gebruiksoppervlakte wonen totaal: 232 m2, inhoud totaal: 763 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de ‘natte ruimten’ en gemeenschappelijke ruimten is het geheel v.v. een mooie duurzame laminaatvloer en is alles onder binnenhuisarchitectuur van Slangen Interieurbouw Maastricht modern afgewerkt met goede en luxe materialen.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.