Voulwames 5 | Bunde

Vraagprijs: € 495.000 k.k.

Op een schitterende landelijke locatie in de winterbedding van de Maas (tussen Maas en Julianakanaal) te Voulwames (Bunde, gemeente Meerssen) gelegen vrijstaande woning met ruime garage en riant perceel (totaal 3.308  m2).

 

Typering:

Deze uit 2003 daterende woning is deels gebouwd met de materialen van de oorspronkelijke woning uit 1873. De landelijke ligging van het object is uniek te noemen, vanwege de schitterende vergezichten richting Geulle, Bunde en België aan de overzijde van de Maas.

Ondanks de landelijke ligging zijn in de directe omgeving (Bunde) vele (winkel)voorzieningen voorhanden. Vanuit Voulwames is Bunde binnen 2 autominuten te bereiken, terwijl de autosnelwegen eveneens op steenworp afstand liggen. In Voulwames geniet je het gehele jaar door van vakantie!

 

Begane grond:

Entree/hal, meterkast, half betegelde toiletruimte met fonteintje, royale L-vormige woonkamer/living (ca. 50 m2) met veel lichtinval, schitterend uitzicht, 2x dubbele openslaande deuren, trapkast, open keuken (3.20 x 2.50) met eigentijdse keukeninstallatie in hoekopstelling v.v. alle benodigde apparatuur, bijkeuken (2.70 x 2.50) met aansluitingen witgoedapparatuur, opstelling van de cv-combiketel (Intergas HR, 2017, huurtoestel, € 28,– per maand), zonneboiler, warmtepomp (eigendom, 2017 geplaatst) en de voorziening mechanische ventilatie. De begane grond is geheel voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming. Inpandige grote garage (9.00 x 3.50) met sectionaalpoort te bereiken via de bijkeuken, zeer royale tuin met huisweiden.

 

1e verdieping:

Overloop met vlizotrap naar de zolder, slaapkamer I (6.30 x 3.20) met dakterras (6.30 x 2.50), slaapkamer II (3.20 x 3.00), slaapkamer III (3.20 x 3.00), geheel betegelde badkamer (2.20 x 1.90) met ligbad en wastafelmeubel, separaat toilet.

 

2e verdieping:

Bergzolder te bereiken via vlizotrap.

 

Algemeen:

Bouwjaar/herbouwd: 2003.

Perceelgrootte totaal: 3.308 m2

Woonoppervlakte: ca. 115 m2

Inhoud: ca. 530 m3.

Volledig en optimaal geïsoleerd.

Twee elektrische zonneschermen met windsensoren.

In 2016 en 2017 zijn 16 zonnepanelen aangebracht.

Hardhouten (meranti) kozijnen met dubbele beglazing.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.