Volderstraat 64 | Meerssen

KIJKDAG op VRIJDAG 16 APRIL a.s.

Bezichtigingen UITSLUITEND na TELEFONISCHE afspraak. WELKOM!

Op een perfecte en kindvriendelijke in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen sfeervolle gezinswoning met 4 slaapkamers en onderhoudsvrije tuin met achterom.

Typering:

Deze zeer degelijk in 1993 gebouwde (stads)woning ligt op loopafstand van het station en het centrum van Meerssen. De woning is geheel gemoderniseerd en biedt een heerlijk woonklimaat. Aan de achterzijde van de woning is een autoluw en veilig parkje voor spelende kinderen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:

De gehele begane grond is v.v. een prachtige nieuwe stroken tegelvloer. Overdekte entree, hal (ca. 4 m2), meterkast (automaat),trapkast, modern toilet met wandcloset fonteintje en spiegelwand, ruime zonnige woonkamer/living (7.30 x 4.80) met schuifpui naar de achtertuin, semi-open keuken (3.45 x 2.30) met mooie witte aanbouwcombinatie  v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven/magnetron met steamer, spoelbak en kastruimte, geheel betegelde en fraai ingerichte tuin (7.50 x 5.10), stenen tuinberging (3.00 x 2.45) en achterom. Er bestaat de mogelijkheid aan de achterzijde van de woning te parkeren op gemeentelijk terrein.

1e verdieping:

De gehele 1e verdieping (m.u.v. de badkamer en de wasruimte) is v.v. een duurzame laminaatvloer. Overloop (3.45 x 2.00 incl. trappartij), royale (ouder)slaapkamer I (4.80 x 2.90) met toegang tot prachtig ruim en zonnig dakterras (4.80 x 4.25), ruime moderne badkamer (2.70 x 1.80) v.v. ligbad, wastafelmeubel en wandcloset, wasruimte (2.70 x 1.55) met aansluiting wasmachine en droger, mechanische ventilatie en plaatsing van de cv- combiketel (huur).

2e verdieping:

De gehele 2e verdieping is v.v. een duurzame laminaatvloer. Royale overloop (3.45 x 2.00), slaapkamer II (4.35 x 2.70), slaapkamer III (3.00 x 2.00), slaapkamer IV (2.70 x 2.15).

Algemeen:

Bouwjaar: 1995, perceelgrootte: 109 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 114 m2, dakterras: ca. 20 m2, berging: ca. 7 m2, inhoud: ca. 380 m3, volledig geïsoleerd (spouw, dak, vloer), houten kozijnen met dubbele beglazing, betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking, nieuwe vloer begane grond.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.