Volderstraat 22 en 22A | Meerssen

Nabij het centrum van Meerssen gelegen volledig gemoderniseerde en opgeknapte woning met zeer royale commerciële ruimte. Beide onroerende zaken dienen tezamen aangekocht te worden.

 

Typering:

De woning en de bedrijfsruimte liggen op een ruim perceel van 770 m2 en het geheel voorziet in parkeergelegenheid. Bovendien is het mogelijk om aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw parkeerplaatsen te realiseren. De ligging is in de directe nabijheid van het centrum en de nodige voorzieningen. De bedrijfsruimte heeft thans een maatschappelijke bestemming. De woning is geheel gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien.

 

Woning/souterrain:

Kelderruimte (5.30 x 2.00).

 

Woning/begane grond:

Entree/halletje, speels ingedeelde woonkamer (ca. 35 m2) met laminaatvloer en deur naar terras, tussenruimte (2.35 x 1.05), toilet met wandcloset, royale leefkeuken (6.50 x 2.80) met tegelvloer en nieuwe aanbouwcombinatie v.v. keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, close-in boiler, vaatwasser en combi magnetron/oven, bijkeuken (2.85 x 1.20) met aansluitingen wasmachine en droger, ruim terras (ca. 20 m2) te bereiken vanuit de woonkamer en keuken, buitenberging en oprit naar parkeerplaats(en) op eigen terrein.

 

Woning/1e verdieping:

Royale overloop (3.70 x 2.65 incl. trappartij) met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers, groot respectievelijk (4.00 x 3.85), (4.90 x 3.25) en (4.00 x 3.20) allen met laminaatvloer, nieuwe badkamer (3.05 x 2.10) v.v. ligbad, wastafelmeubel en wandcloset.

 

Woning/2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (berging), alwaar plaatsing nieuwe combiketel (Nefit, eigendom).

 

Bedrijfsruimte:

De gehele bedrijfsruimte is v.v. een travertin vloer.

Entree/wachtruimte/receptie (5.10 x 2.80), gang (6.70 x 2.00) naar de overige ruimten, toilet, koelcel, kamer I (3.00 x 2.80), kamer II (3.00 x 2.80), kamer III (4.15 x 3.00), middels harmonica schuifwand in tweeën te splitsen zeer grote (werk)ruimte (13.00 x 7.80/6.70), aansluitend geheel betegelde separate werkruimte (5.10 x 4.05), alwaar plaatsing cv-combiketel (eigendom, Nefit). Parkeren op eigen terrein.

 

Algemeen:

Perceel: 770 m2, woning met bedrijfsruimte, gescheiden meters gas/water/elektra, gebruiksoppervlakten: woning (ca. 120 m2) en bedrijfsruimte (ca. 170 m2). De woning is onlangs geheel gemoderniseerd en de bedrijfsruimte is in goede staat van onderhoud. Aanvaarding per direct mogelijk.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

 

Collegiale verkoop:

Dit object wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Heykens Makelaardij in Elsloo.