Vliegveldweg 8 | Meerssen

Vraagprijs: € 185.000,-

Aan de rand van Meerssen gelegen gemoderniseerde eindwoning met achterom via gemeenschappelijk (mandelig) voetpad en besloten beklinkerde tuin met mooi overdekt terras.

Typering:

De woning dateert uit 1953, is geheel gemoderniseerd en goed onderhouden. Het is een leuke starters- en gezinswoning met voldoende ruimte. Vele (winkel)voorzieningen liggen op steenworp afstand, terwijl de bereikbaarheid van het openbaar vervoer (bus en trein) eveneens in de directe nabijheid is. De woning ligt op korte afstand van het vernieuwde en sfeervolle centrum van Meerssen met winkels, heerlijke terrasjes op de Markt en overige voorzieningen. Deze gewilde locatie kenmerkt zich door hoogwaardig winkelniveau en goede verbindingen met Eindhoven-Maastricht en Heerlen-Aken (A2, A76).

Souterrain:

Provisiekelder (4.70 x 1.80).

Begane grond:

Entree/hal (4.70 x 1.05), toilet met wandcloset, meterkast (automaat), leefruimte (ca. 33 m2) bestaande uit keuken en eetkamer (5.70 x 2.60) met schuifpui naar terras en zitkamer (4.75 x 3.80) met zicht op ‘groen’. Keukencombinatie is v.v. 5-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, heteluchtoven, vaatwasser en spoelbak. Via schuifpui te bereiken onderhoudsarme tuin met mooie overkapping, royale berging met plaatsing van de cv-combiketel (Bosch HR, bouwjaar 2011, gehuurd), achterom via gemeenschappelijk pad.

1e verdieping:

Overloop (3.75 x 1.05), slaapkamer I (3.60 x 2.85) met inloopkast (!.80 x 1.30), slaapkamer II (2.85 x 2.40) en slaapkamer III (2.80 x 2.60), moderne badkamer v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel, spiegelkast en designradiator.

2e verdieping:

Bergzolder te bereiken via vlizotrap.

Algemeen:

Bouwjaar: 1953, perceelgrootte: 170 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 105 m2, overige bergruimten: ca. 17 m2, inhoud: ca. 310 m3, geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken (deels elektrisch), begane grond v.v. gesealde grindvloer, 1e verdieping v.v. mooi laminaatvloer. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge

wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.