Vliegenstraat 37 | Bunde

BEZICHTIGINGEN OP AFSPRAAK! Er kunnen OP AFSPRAAK bezichtigingen gepland worden op donderdag 4 juli van 16.00 tot 18.00 uur en op vrijdag 5 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Mail of bel Piet!

 

Typering:

Deze sfeervolle royale woning met mooie architectuur is gelegen in de kern Bunde tussen de Vliegenstraat en de Spoorstraat op een perceel van 240 m2. De woning dateert van het jaar 1896 en is uiteraard in de loop der jaren gemoderniseerd. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en busverbindingen). Bunde ligt op circa 2 kilometer van centrum Meerssen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld” (op loopafstand), alwaar voetbal, tennis, padel, hockey en golf het gehele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos naast de deur!), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Voorraadkelder (ca. 19 m2), plaatsing cv-combiketel.

Begane grond:
Hal/gang (ca. 16 m2) met mooie authentieke tegelvloer, garderobenis, prachtig trappenhuis met originele trappen naar verdiepingen, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 40 m2) met eikenhouten vloer en deuren naar achter- en zijtuin, aansluitend gesloten leefkeuken (ca. 17 m2) met helblauwe keukencombinatie v.v. alle apparatuur, tegelvloer en deur naar terras, royale bijkeuken (ca. 10 m2) met aansluitingen wasmachine en droger, buitenberging (ca. 7 m2), op het oosten gelegen tuin met terras, achterom via Spoorstraat.

1e verdieping:

Overloop (1.80 x 1.40) met aansluitend hal (2.00 x 1.20), zeer ruime slaapkamer I (6.20 x 3.45) met vaste kastenwand over de volle breedte, kleine slaapkamer II (2.00 x 2.30), royale badkamer (3.55 x 2.10) v.v. hoekbad, 2 wastafels en wandcloset.

2e verdieping:

Vaste trap naar prachtige ruime zolderverdieping met 2 grote slaapkamers. Overloop (1.75 x 1.10), slaapkamer III (6.00 x 3.00) met laminaatvloer, vaste kastenwand en dakkapel, slaapkamer IV (4.00 x 3.95) met laminaatvloer en dakvenster.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1896, perceelgrootte: 240 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 161 m2, overige ruimten (kelder en berging): ca. 30 m2, inhoud: ca. 734 m3, dakisolatie (nageïsoleerd), massieve muren met deels voorzetwanden, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, deels prachtige glas- en loodramen, deels authentieke vloeren en deuren

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.