Vliegenstraat 17 | Bunde

Vraagprijs: € 265.000,-

OPEN HUIS:

zaterdag 16 december van 9.00 tot 11.00 uur en woensdag 20 december van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt gewoon op deze tijdstippen binnenlopen. WELKOM!

OPKNAPPER!

Tussen de Vliegenstraat en de Spoorstraat in de kern Bunde, op een mooi perceel gelegen geheel te renoveren/moderniseren woning met leuk smoelwerk.

Typering:

De woning dateert van 1908 en is bestemd voor de liefhebber die er een mooi ‘paleisje’ van wil maken. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en busverbindingen). Bunde ligt op circa 2 kilometer van centrum Meerssen. De bereikbaarheid is ook (gelet op de ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat. Voor alle maatvoeringen van de woning zie de bijgaande plattegronden.

Begane grond:
Royale entree annex kantoorruimte (4.50 x 2.25), hal (3.75 x 1.70), woonkamer (6.80 x 2.90) met tegelvloer en erker, met openhaard, keuken (3.75 x 2.25) met aanrechtblok, bijkeuken (3.00 x 2.65) met bergkast, toilet, overdekt terras (ca. 19 m2), buitenberging (2.40 x 3.10), garage (6.80 x 2.40) met toegang naar de (onbruikbare) kelderruimte, royale achtertuin gelegen op het noordoosten, achterom aan de Spoorstraat.

1e verdieping:

L-overloop met bergkast, slaapkamer I (4.15 x 3.00), slaapkamer II (3.65 x 3.10) en slaapkamer III (3.10 x 2.80) met bergkast, badkamer (2.90 x 2.15) v.v. douche, 2 wastafels en toilet.

2e verdieping:

Vaste trap naar ruime zolderverdieping (ca. 35 m2), v.v. 3 zolderkamers, plaatsing cv-combiketel (Intergas, huur Volta).

Algemeen:

Bouwjaar: 1908, perceelgrootte: 423 m2, gebruiksoppervlakte wonen: 147 m2, overige inpandige ruimten (garage, buitenberging): ca. 27 m2, overige buitenruimten (overkapping): ca. 19 m2.

Aanvaarding in onderling overleg.

In de koopakte zal o.a. de onderstaande “ouderdomsclausule” worden opgenomen:

“Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en riolering. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Tevens verklaart koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Ook wordt nadrukkelijk gesteld dat verkoper koper heeft geattendeerd op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van, c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt en bewoond, behoudens hetgeen waarvoor hij zich in de artikelen hiervoor heeft verklaard, in te staan. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.