van der Heydenstraat 19 | Maastricht

Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie in Borgharen en beschikt over 3 slaapkamers, royale tuin en een garage.

 

Typering:

Deze (deels) te moderniseren woning dateert uit het jaar 1971 en is een prima gezinswoning met 3 fijne slaapkamers en een vaste trap naar de zolder alwaar de mogelijkheid voor een 4e slaap/hobbykamer. Borgharen is gelegen op ca 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. In het dorp zijn voldoende voorzieningen voor het eerste levensonderhoud aanwezig. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat in een gemêleerde gemeenschap.

 

Begane grond:

L-hal/entree (4 m2) met garderobe, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer met laminaatvloer (34 m2), trapkast, semi-open keuken (4.35 x 2.60) met L-keukenopstelling v.v. apparatuur en deur naar tuin, bijkeuken (2.70 x 1.55) met aansluitingen witgoed, diepe achtertuin met achterom, duivenhok, buitenberging, lange oprit naar garage (5.60 x 2.95) met sectionaalpoort.

 

1e verdieping:

Overloop (2.10 x 1.60), 3 slaapkamers respectievelijk (4.00 x 3.20), (3.00 x 3.00) en (3.50 x 2.50) allen met laminaat, gedateerde badkamer (2.70 x 1.30) v.v douche, wastafelmeubel en wandcloset.

 

2e verdieping:

Zolderverdieping (betonnen vloer) te bereiken via vaste trap, plaatsing combi-ketel (Hesi, huur, 2016), mogelijkheid voor 4e slaap/hobbykamer, dakvenster.

 

Algemeen:

Bouwjaar: 1971, gebruiksoppervlakte wonen ca. 95 m2, overige (berg)ruimten: ca. 30 m2, externe buitenruimte: ca. 8 m2, inhoud ca. 375 m3, geheel kunststof kozijnen met dubbele beglazing, dak is (deels) na geïsoleerd, rolluiken.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.