Tussen de Bruggen 45 | Meerssen

Vraagprijs: € 459.000 k.k.

Op een goede locatie, met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht, gelegen zeer royale  gezinswoning met diepe tuin en zwembad op het zuid-oosten.

 

Typering:

Deze uit de jaren ’30 daterende woning heeft een zeer royale en sfeervolle leefruimte op de begane grond. Zowel voor als achter de woning is voldoende parkeergelegenheid, ook op eigen terrein. De woning is gelegen aan de doorgaande weg van Rothem naar Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

 

Souterrain:

Provisiekelder (3.45 x 3.30).

 

Begane grond:

Entree/hal met granieten vloer en trappartij naar de verdieping, meterkast (met automatische groepen), zeer royale en sfeervolle leefkeuken (5.30 x 4.00) met witte aanbouwcombinatie v.v. alle apparatuur en een gashaard, L-tussengang (ca. 5 m2) naar eetkamer (5.20 x 3.40) met schuifpui en ruime zitkamer (5.30 x 4.00), toilet met wandcloset, badkamer I met douche en wastafel, washok (2.15 x 1.55) met aansluitingen witgoed, oprit naar grote garage (8.35 x 3.00) met sectionaalpoort, diepe en brede op zuid-oost gelegen achtertuin met royaal terras, zwembad en tuinhuisje, parkeermogelijkheden op eigen terrein (te bereiken via de ventweg achter de woning, alleen voor bewoners), garage/berging II (8.30 x 4.90) met vliering geschikt voor diverse mogelijkheden.

 

1e verdieping:

Overloop (5.30 x 1.55 incl. trappartij), royale (ouder)slaapkamer (5.50 x 4.00), slaapkamer II (4.00 x 2.70), badkamer II (4.00 x 2.60) v.v. douche, ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming.

 

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken ruime 2e verdieping. Overloop met vaste kast, slaapkamer III (4.60 x 3.90) met dakkapel en slaapkamer IV (4.60 x 3.80) met dakkapel, berging met plaatsing cv-combiketel (Hesi, huur).

 

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1900, renovatie/modernisering vanaf 2001, perceelgrootte: 1.167 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 185m2, overige (berg)ruimten: ca. 90 m2, inhoud: ca. 685 m3, kunststof kozijnen, dubbele beglazing, Unidek dakisolatie, platte daken bitumineus. Fijne gezinswoning met heel veel ruimte binnen en buiten. Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.