Synagogeplantsoen 74 | Meerssen

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen te moderniseren, royale, halfvrijstaande hoekwoning.

Typering:

Deze fijne uitgebouwde gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. De oorspronkelijke woning, welke dateert van 1973, is uitgebreid met een (eet)kamer op de begane grond en een kelderruimte. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:

Via trap in de tuin te bereiken handige kelderruimte (3.55 x 3.20).

Begane grond:

Entree/hal (ca. 7 m2) met tegelvloer, meterkast (stoppenkast), toilet met fonteintje, royale leefruimte van ca. 53 m2 met parketvloer, bestaande uit woonkamer/living (ca. 30 m2), aanbouw/eetkamer (ca. 13 m2) en semi-open keuken (ca. 10 m2) met aanrechtcombinatie v.v. kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelbak, werkblad en veel kastruimte, trapkast met ingang kruipruimte, royale buitenberging (6.65 x 2.40) met aansluitpunten witgoedapparatuur, aansluitend de garage (6.55 x 3.00) met smeerput en kantelpoort, geheel betegelde achtertuin gelegen op het zuidwesten en biedt optimale privacy, oprit en achterom via poortje

1e verdieping:

Overloop (1.95 x 1.55), slaapkamer I (4.65 x 3.70) met dakterras (3.60 x 3.90), slaapkamer II (3.75 x 3.25), slaapkamer III (3.65 x 2.50), badkamer (2.50 x 2.20) v.v. inloopdouche, toilet en 2 wastafels.

2e verdieping:

Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, overloop (1.90 x 1.55), berging met plaatsing boiler en cv-ketel (beiden huur), ruime slaapkamer IV (5.10 x 3.70) met dakvenster (mogelijkheid voor dakkapel aan de achterzijde).

Algemeen:

Bouwjaar: 1973.

Perceelgrootte: 260 m2.

Inhoud: ca. 545 m3.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 137 m2.

Overige inpandige ruimten: ca. 15 m2, berging/garage: ca. 36 m2 bergruimte.

De woning is geheel v.v. houten kozijnen met dubbel glas, grotendeels v.v. rolluiken.

Zie ook de plattegronden op www.funda.nl.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief zijn zowel naar boven- als beneden afgerond en kunnen geen rechten aan worden ontleend.