Synagogeplantsoen 14 | Meerssen

Vraagprijs: € 485.000,-

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royaal direct instapklaar, halfvrijstaand woonhuis met onderhoudsarme tuin en volledige privacy aan de achterzijde.

Typering:

Deze fijne uitgebouwde gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:

De gehele begane grond is voorzien van een mooie houten vloer. Entree/hal (3.05 x 1.80), meterkast (automaat), modern toilet met wandcloset, garderobekast, royale leefruimte van ca. 64 m2, bestaande uit woonkamer/living (ca. 35 m2) met trap naar de verdieping, eetkamer (ca. 19 m2) met schuifpui over volle breedte en semi-open keuken (ca. 10 m2) met moderne witte aanrechtcombinatie v.v. 5-pits kookplaat, afzuigkap, (nieuwe) combi-oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak, granieten werkblad en veel kastruimte, inpandige bijkeuken/berging (4.30 x 2.90) met elektrische rolpoort en momenteel in gebruik als wasruimte/fiets/motorstalling, achter-berging (3.00 x 2.80) met deur naar de tuin, onderhoudsarme geheel beklinkerde achtertuin gelegen op het westen en biedt optimale privacy, lange beklinkerde oprit, geschikt voor 3 auto’s.

1e verdieping:

De eerste verdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een mooie laminaatvloer. Overloop (1.80 x 1.60), zeer royale masterbedroom (6.20 x 3.40) met grote kastenwand en deur naar de badkamer, slaapkamer II (3.40 x 2.60), slaapkamer III (3.60 x 2.40), fijne geheel betegelde badkamer (2.90 x 2.50) v.v. vrijstaand ligbad, wastafelmeubel, douchecabine en wandcloset.

2e verdieping:

Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, ruime slaapkamer IV (ca. 12 m2) met nieuwe dakkapel en kasten(schuif)wand, royale bergzolder (ca. 34 m2) met plaatsing van de cv-combiketel (huur, bouwjaar 2019).

Algemeen:

Bouwjaar: 1972, perceelgrootte: 269 m2, inhoud: ca. 589 m3, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 151 m2, overige inpandige ruimten: ca. 20 m2, exclusief ca. 34 m2 bergruimte (bij hoogte < 1.50 m.). De woning is geheel v.v. witte kunststof kozijnen (2007) met dubbel glas, dakisolatie(na geïsoleerd), grotendeels v.v. witte rolluiken, alarminstallatie, nieuwe dakkapel (achter). Zie ook de kenmerken en plattegronden op Funda. Er is een volledig meetrapport beschikbaar.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.