Sterappelstraat 21 | Bunde

In een rustige, doch kindvriendelijke omgeving gelegen ruime 2-onder 1 kapwoning met inpandige garage en tuin op het zuidwesten.

Typering:

Deze uit het jaar 1996 daterende woning met 3 ruime slaapkamers, grote berging/bijkeuken en garage is gelegen op een gewilde locatie in het bouwplan ‘Ingenope’. Vanaf 2014 is de woning (op de badkamer na) geheel gemoderniseerd. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

Entree/hal, meterkast, modern toilet met wandcloset en fonteintje, royale L-woonkamer/living (ca. 36 m2) met schuifpui naar terras en tuin, open keuken (2.95 x 2.65) met eiland en verdere aanbouwcombinatie v.v. alle benodigde apparatuur, ruime berging/bijkeuken (4.65 x 1.55) met aansluitend inpandige garage (6.90 x 2.70) met nieuwe sectionaalpoort, tuin op het zuidwesten met terras en gazon.

1e verdieping:

Overloop met grote bergkast (2.15 x 1.80), cv-berging (1.80 x 0.95) met opstelling cv-combiketel, slaapkamer I (4.30 x 3.50/3.00) aan voorzijde, slaapkamer II (3.00 x 2.95) aan achterzijde en slaapkamer III (3.00 x 2.80) aan achterzijde, betegelde functionele doch gedateerde ruime badkamer (2.70 x 2.45) met ligbad, douche, wastafel en toilet.

Algemeen:

Bouwjaar: 1996, perceel: 273 m2, woonoppervlakte: ca. 110 m2, inhoud: ca. 350 m3, achtertuin: ca. 110 m2, dak-spouwisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing. Sinds 2014 nagenoeg geheel gemoderniseerd: o.a. parketvloer begane grond, laminaatvloer verdieping, tegelvloer bijkeuken, moderne witte aanbouwkeuken, stuc- en schilderwerk, nieuw toilet, voordeur en sectionaalpoort.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.