Steinstraat 3 | Bunde

Deze ruime vrijstaand geschakelde woning met maar liefst 5 slaapkamers is gelegen op een perfecte locatie in bouwplan “de Burcht” te Bunde, gemeente Meerssen.

 

Typering:

Het pand is gebouwd in 1992 en is voorzien van dak, spouw en vloerisolatie en ligt op een perceel van ruim 300 m2. De ligging met groot plein aan de voorzijde in deze kindvriendelijke buurt is zondermeer goed te noemen. De forensenplaats Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met uitstekende verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, trein- en busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs, alle winkelvoorzieningen en het sportpark Heiveld en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een bijzonder prettig woonklimaat.

 

Begane grond:

Via oprit te bereiken entree van de woning, hal (3.70 x 3.50) met mooie witte plavuizen vloer, toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, leefruimte (totaal: ca. 63 m2) bestaande uit ruime woonkamer/living (ca. 36 m2), tuinkamer (ca. 13 m2) met gashaard, lichtkoepel en openslaande deuren naar het tuinterras, semi-open leefkeuken (ca. 14 m2) met grindvloer en witte moderne aanbouwcombinatie in L-opstelling v.v. alle apparatuur, functionele bijkeuken (3.80 x 1.85) met aansluitingen witgoedapparatuur, garage/berging (4.20 x 3.30), fraai aangelegde tuin (ca. 14.00 x 10.00) met ruime (overdekte) terrassen en goede privacy.

 

1e verdieping:

Mooie ruime L-overloop (ca. 5 m2), slaapkamer I (3.50 x 2.90) met laminaatvloer, slaapkamer II (4.20 x 2.95) met tapijt, slaapkamer III (5.15 x 2.90) met dakkapel en tapijt, slaap/hobbykamer IV (6.30 x 3.30) met Velux dakvenster, ruime badkamer (2.55 x 2.35) v.v. ligbad, douchecabine, 2 vaste wastafels in meubel en wandcloset.

 

2e verdieping:

Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, fraaie en ruime slaap/hobbykamer V (ca. 20 m2) met dakkapel en voor diverse doeleinden geschikt, bergingen in de spitsen en 2 separate bergingen van resp. 3 en 2 m2. Plaatsing cv-combiketel (Remeha, geplaatst 2017, eigendom).

 

Algemeen:

Bouwjaar: 1992, perceelgrootte: 306 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 180 m2, overige inpandige ruimten: ca. 14 m2, inhoud: ca. 580 m3, dak, spouw en vloerisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken.

Ruime zeer goed onderhouden gezinswoning op een perfecte en gewilde locatie.

 

Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.