S. Catharinastraat 69 | Ulestraten

Op een mooie verhoogde hoeklocatie gelegen volledig te moderniseren/renoveren vrijstaande gezinswoning met garage.

Typering:

De woning ligt op de hoek van de Sint Catharinastraat en de Kling. Deze ligt op een ruim perceel van maar liefst 569 m2. De woning ligt op 5 minuten afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. De locatie is sfeervol en biedt alles voor een optimaal woonklimaat. Wij zoeken liefhebbers die van deze woning een ‘paleisje’ willen maken.

Souterrain:

Provisiekelder (3.00 x 2.60).

Begane grond:

Hal (3.15 x 2.65 incl. trappartij)), meterkast, woonkamer/living (6.25 x 3.65) met parketvloer, gesloten keuken (3.15 x 3.50), bijkeuken (3.00 x 2.85) met toilet, aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing van de huurboiler (Volta), inpandig te bereiken garage (4.95 x 3.30) met kantelpoort en loopdeur naar de tuin, op het zuidwesten gelegen achtertuin met terras.

1e verdieping:

Overloop (1.95 x 0.90), slaapkamer I (3.65 x 3.55), slaapkamer II (3.65 x 2.65), slaapkamer III (3.10 x 2.50), (slaap)kamer IV met vaste trap naar de bergzolder, kleine (uit te breiden) badkamer v.v. douche en wastafel.

2e verdieping:

Zolderverdieping (ca. 8 m2 bij hoogte > 1.50 m) te bereiken via vaste trap, plaatsing cv-ketel (huur Volta).

Algemeen:

Bouwjaar: 1953, perceelgrootte: 569 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 97 m2 + gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten (garage, zolder en kelder): ca. 37 m2, spouwmuren, grotendeels houten vloeren, houten kozijnen met enkel glas en deels ‘glas in lood’, rolluiken. Prima eengezinswoning op een perfecte locatie.

Aanvaarding in onderling overleg.

In de koopakte zal de “ouderdomsclausule” en de ‘niet bewonersclausule’ worden opgenomen.

Er wordt nadrukkelijk gesteld dat verkoper koper zal attenderen op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van, c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt en bewoond. In dit kader zijn verkoper en koper uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.