Spoorstraat 19 | Bunde

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Op een centrale locatie in de kern Bunde, tegenover het station, gelegen ruime, volledig gerenoveerde en gemoderniseerde woning met garage en nieuw aangelegde tuin.

 

Typering:

Deze royale woning is gelegen tussen de Spoorstraat en de Vliegenstraat op een perceel van 355 m2. De woning is in ca. 1930 gebouwd en de huidige eigenaar heeft er echt een ‘paleisje’ van gemaakt. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en busverbindingen). Bunde ligt op circa 2 kilometer van centrum Meerssen. De bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos naast de deur!), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

 

Souterrain:
Voorraadkelder (ca. 20 m2).

 

Begane grond:
Hal/gang (ca. 12 m2) met mooie plavuizenvloer, prachtig trappenhuis naar verdiepingen, meterkast, nieuw modern toilet met wandcloset, woonkamer (8.10 x 4.00) met mooie laminaatvloer, aansluitend uitgebouwde geheel nieuwe leefkeuken (ca. 28 m2 !) met gloednieuwe keukencombinatie v.v. alle apparatuur, mooie plavuizenvloer en openslaande deuren naar terras, bijkeuken (2.90 x 1.55) met aansluitingen wasmachine en droger en plaatsing cv-combiketel (Remeha, eigendom, 2018), tuin met gazon en mooi terras v.v. plavuizenvloer (doorloop vanuit de keuken), achterom via Spoorstraat en via de Vliegenstraat, oprit voor 1 auto, vrijstaande garage/berging (6.20 x 4.00) met smeerput.

 

1e verdieping:

De eerste verdieping is geheel v.v. een mooie laminaatvloer.

Royale overloop (5.35 x 1.95 incl. trappartij), slaapkamer I (4.05 x 3.60), slaapkamer II (3.95 x 3.35), geheel nieuwe badkamer (2.70 x 2.20) v.v. inloopdouche, meubel met 2 wastafels, wandkast en wandcloset.

 

2e verdieping:

Vaste trap naar prachtige ruime zolderverdieping (7.45 x 5.40), geschikt voor 1 of 2 slaapkamers.

 

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1930, perceelgrootte: 355 m2, woonoppervlakte: ca. 160 m2, inhoud: ca. 495 m3.

 

Renovatie/modernisering in 2018:

-stucwerk en schilderwerk in het hele pand;

-(deels) nieuwe kozijnen met dubbele beglazing;

-nieuwe plafonds en nieuwe vloeren;

-nieuwe keuken met alle apparatuur;

-nieuw sanitair;

-centrale verwarming met nieuwe radiatoren;

-elektra en leidingwerk;

-inbouwverlichting;

-nieuw aangelegde tuin met nieuwe beklinkering.

 

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.