Sint Josephstraat 57  | Meerssen

Nabij diverse voorzieningen op een hoek gelegen verrassend ruime gezinswoning met patio-achtige tuin, vrijstaande garage en achterom.

Typering:

Deze hoekwoning ligt aan de randweg van Meerssen op de hoek van de Proost de Beaufortstraat en de St. Josephstraat. In de (directe) nabijheid is het centrum met diverse winkel- en sportvoorzieningen. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) is zondermeer goed en op steenworp afstand. Bovendien is de woning op een paar 100 meter van het trein- en busstation van Meerssen gelegen. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van de trein- en busverbindingen, alsmede per eigen vervoer is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:

Begane grond is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.
Hal/entree (1.70 x 1.60), meterkast, bergkast, toilet met wandcloset en fonteintje, mooie leefruimte (ca. 35 m2) bestaande uit woonkamer/keuken met aanrechtcombinatie v.v. keramische kookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap, vrijstaande garage (5.95 x 3.75) met vliering elektrische poort, patio-achtige geheel beklinkerde tuin (9.50 x 6.20) met terrasoverkapping (4.85 x 2.55) en niveauverschil, buitenberging (2.55 x 1.05), achterom via poortje.

1e verdieping:
Overloop (2.30 x 1.20), slaapkamer I (4.35 x 2.70), slaapkamer II (3.25 x 2.10), slaap/hobbykamer (3.90 x 2.70) thans in gebruik als was/kleedkamer en plaatsing nieuwe vast trap naar de zolderverdieping, functionele betegelde badkamer (2.70 x 2.05) met ligbad, douchecabine, wastafel en wandcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap in de hobby/slaapkamer bereikbare zolderverdieping (ca. 26 m2) met mogelijkheid voor grote slaap/hobbykamer, 2x Velux dakvensters, plaatsing cv-combiketel (Hesi huur).

Algemeen:

Bouwjaar: 1984.
Perceeloppervlakte: 169 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 107 m2. Overige ruimten (garage): ca. 23 m2.
Inhoud: ca. 385 m3.

Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren, dakisolatie.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.