Sint Annalaan 62C | Maastricht

KIJKDAG a.s. VRIJDAG 19 MAART OP AFSPRAAK!

Een afspraak kan UITSLUITEND TELEFONISCH gemaakt worden op WOENSDAG 17 MAART tussen 9.00 en 11.00 uur. Bel Piet: 06-46085657.

De genoemde (vraag)prijs is een ‘vanafprijs’ en er geldt een SCHRIFTELIJKE BIEDINGSPROCEDURE.

 

Op de 3e verdieping gelegen 3 kamer (2 slaapkamers) appartement met eigen berging in het souterrain. Dit hoekappartement maakt deel uit van het geliefde complex “Residentie Anna Regia”.

Typering:

Dit comfortabel en ruim appartement ligt op een prima locatie aan het einde van de galerij. Het heeft veel lichtinval en een fijn balkon met zicht op de rotonde en de Rechtbank van Maastricht. Het is uitermate geschikt voor een 2 of 3 persoons huishouden. Het beschikt over een royale woonkamer/living, mooie gesloten keuken en twee fijne slaapkamers. De ligging in de directe nabijheid van diverse voorzieningen en het winkelcentrum “Brusselsepoort” is zondermeer goed te noemen. Het centrum van Maastricht is goed bereikbaar. Voor het complex is een busstation richting o.a. het centrum gelegen.

Souterrain:

Ruime privé-berging (2.65 x 2.40).

Begane grond:

Hoofdentree met bellentableau en video-intercominstallatie. Via de ruime entreehal met brievenbussen naar lift en trappenhuis.

3e verdieping:

Op de 3e verdieping is via de lifthal aan het einde van de galerij het appartement bereikbaar. Entree/voorportaal (1.50 x 1.20), ruime L-hal (ca. 10 m2), woonkamer (6.65 x 4.10), eetkamer van (4.15 x 2.90) met aansluitend balkon (2.90 x 1.55). Aan de achterzijde, aan de galerijzijde, zijn de twee slaapkamers van resp. (5.10 x 2.90) en (4.15 x 2.15), gesloten keuken (3.80 x 1.90), aansluitend bijkeuken (4.30 x 1.20) met wasmachineaansluitpunt, badkamer (3.15 x 1.65) met douchecabine en vaste wastafel, separaat toilet met fonteintje, meterkast op de galerij.

Algemeen:

Bouwjaar: 1968, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 97 m2, balkon: ca. 5 m2, berging: ca. 6 m2.

Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aan de kant van de galerij zijn rolluiken aangebracht. Rondom het appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid (betaald), echter bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Vereniging van Eigenaars (servicekosten): De maandelijks VvE-bijdrage 2021 bedraagt € 195,- incl. voorziening groot onderhoud, verzekeringen, energie en schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten, liftonderhoud etc. Blokverwarming (nieuwe ketel in 2016 geplaatst).

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.