Sibberkerkstraat 74 | Valkenburg a/d Geul

ATTENTIE!  KIJKDAG DONDERDAG 17 MAART A.S. (VOL = VOL)!

In het pittoreske en geliefde kerkdorp Sibbe gelegen keurig onderhouden 2 onder 1 kapwoning met grote, geheel onderkelderde garage met bergzolder en een zeer royale tuin met diverse terrassen.

Typering:

Deze fijne eengezinswoning is gelegen op een royaal perceel (bijna 400 m2) en heeft zeker, indien gewenst, de nodige uitbreidingsmogelijkheden. Sibbe is een kerkdorp dat behoort tot de gemeente Valkenburg aan de Geul. De plaats heeft ruim 1.000 inwoners en is gelegen aan de rand van het prachtige plateau van Margraten. Sibbe ligt circa 10 kilometer van Maastricht en slechts 2 kilometer van het heerlijke centrum van Valkenburg met al haar winkeltjes en vele terrassen. Sibbe wordt omgeven door veel natuur zoals het Biesbosch, het Sint-Jansbosch en het Gerendal, heerlijk om te wandelen en te fietsen.

Begane grond:

Entree/hal met tegelvloer en toegang kruipruimte (ca. 1.50 m. hoog), meterkast, modern toilet met wandcloset en fonteintje, fijne woon/eetkamer (ca. 30 m2) met veel daglichtinval, trapkast, open keuken met L-opstelling v.v. keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast, openslaande deuren naar de royale achtertuin met zeer ruim (overdekt) terras (5.20 x 2.50), vijverpartij, gazon en achterom via poortje, lange oprit (3 auto’s) naar riante garage (7.47 x 3.02) met kelder (7.31 x 2.59) en een bergzolder te bereiken via steektrap.

1e verdieping:

Overloop (2.00 x 2.07, incl. trappartij), 3 slaapkamers resp. groot (3.65 x 3.57), (3.36 x 3.06) en (2.51 x 2.31), functionele badkamer (2.49 x 1.96) v.v. douche, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

2e verdieping:

Voorzolder/overloop met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing van de cv-combiketel (eigendom, Vaillant, bj. 2014), 4e slaap/hobbykamer (4.38 x 5.51) met dakvenster en diverse bergruimten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1981, perceeloppervlakte: 382 m², gebruiksoppervlakte wonen: 101 m², externe bergruimte: 41 m² (excl. zolderruimte garage), inhoud: 353 m³, dak- en spouwmuurisolatie (nageïsoleerd), kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2008).

Pand met de nodige mogelijkheden, zoals werken/praktijk aan huis!

Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.