Saksenstraat 12 | Maastricht

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

KIJKDAG OP AFSPRAAK: donderdag 23 juli a.s. Bel Piet: 06-46085657.

Moderne instapklare eengezinswoning gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Scharn. De woning heeft vier slaapkamers, berging en tuin met vrije achterom gesitueerd op het westen.

Typering:

Deze heerlijke en prima geïsoleerde woning is gelegen in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:                                                                                                                                              

Entree/hal (ca. 5 m2), toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, ruime leefruimte (ca. 40 m2) bestaande uit woonkamer/living en open keuken met moderne L-aanbouwcombinatie (2007) v.v. 5-pits gaskookplaat, circulatie afzuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast en spoelbak, royale trapkast in de woonkamer, openslaande deuren naar de mooie en goed onderhouden tuin met terras, elektrische zonnekap, handige buitenberging (3.10 x 1.80), achterom via mandelig voet/fietspad.

1e verdieping:                                                                                                                                                          

De 1e verdieping (m.u.v. de badkamer) is v.v. een mooie laminaatvloer. Overloop, slaapkamer I (5.10 x 2.90), slaapkamer II (4.30 x 2.65), slaapkamer IV (3.00 x 2.20), moderne badkamer (3.00 x 2.20) v.v ligbad, inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator.

2e verdieping:                                                                                                                                                                                      

Prachtige, zeer royale zolderverdieping. Slaap/hobbykamer IV (6.60 x 3.80 bij 1.50 stahoogte) met dakvenster, wasruimte (2.20 x 1.65) met dakvenster, aansluitingen witgoed en plaatsing cv-combiketel (eigendom, bouwjaar 2007), ruime bergingen in de spitsen.

Algemeen:                                                                                                                                                     

Bouwjaar 2007, perceelgrootte: 113 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 115 m2, externe bergruimte: ca. 6 m2, inhoud: ca. 365 m3. De woning is v.v. dak, spouw- en vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.