Plaats | Adres

In de geliefde en kindvriendelijke wijk “Ingenope” te Bunde gelegen perfect onderhouden en met goede materialen gebouwde gezinswoning. De woning is direct instapklaar !!

Typering:

Deze uit het jaar 1996 daterende tussenwoning met 4 slaapkamers en aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen met voldoende parkeergelegenheid is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. Mede vanwege de realisatie van een vaste trap naar de zolderverdieping mogen we hier spreken van een goede en direct instapklare gezinswoning. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

De begane grond is met ca. 17 m2 uitgebouwd en is geheel v.v. een mooie onderhoudsvriendelijke pvc-vloer. Entree/hal, meterkast, gezellige en ruime leefruimte (totaal ca. 50 m2) bestaande uit: doorzon woonkamer annex open keuken met moderne L-keukenopstelling v.v. vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, spoelbak en kunststof werkblad, royale voorraadkast onder de trap, tussenhal met trappartij naar verdieping, modern toilet met wandcloset. Schuifpui naar onderhoudsarme, beklinkerde achtertuin (ca. 40 m2), royale stenen tuinberging (3.00 x 2.20) en achterom met poortje via mandelig pad.

1e verdieping:

Overloop, slaapkamer I (ca. 13 m2), slaapkamer II (ca. 8 m2), slaapkamer III (ca. 7 m2), moderne geheel betegelde en royale badkamer (2.85 x 2.00) v.v. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met grote wastafel en spiegelwand, wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping, voorzolder (3.35 x 1.95) met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing van de cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2015, eigendom), grote slaapkamer IV (ouders, 4.90 x 3.10) met zeer grote 10-deurs kastenwand en mooie dakkapel, diverse bergingen in de spits.

 Algemeen:

Bouwjaar: 1996, perceelgrootte: 152 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 115 m2, overige (berg)ruimten: ca. 7 m2, volledig en optimaal geïsoleerd: dak, spouw en vloer, houten kozijnen met dubbele beglazing, dakkapel kunststof, rolluiken. DIRECT INSTAPKLAAR!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.