Saint Remystraat 27 | Bunde

VRIJDAG 29-3 KIJKDAG OP AFSPRAAK, bel Piet: 043-3218111 of 06-46085657 !

Typering:
Deze uit het jaar 1996 daterende hoekwoning met 3 slaapkamers (mogelijk 4) en garage is gelegen op een gewilde locatie met aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. Bovendien is de woning aan de zijkant (tuinzijde) ook bereikbaar. Achter de woning is een gemeenschappelijk pad. Mede vanwege de realisatie van een vaste trap naar de zolderverdieping is het eenvoudig om daar een extra hobby/slaapkamer te realiseren. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:
De gehele begane grond is v.v. een fraaie, onderhoudsarme PVC stroken vloer met vloerverwarming.
Entree/hal (1.65 x 1.55), meterkast, gezellige en ruime uitgebouwde leefruimte (totaal ca. 42 m2) bestaande uit: doorzon woonkamer annex open keuken, moderne keukenopstelling v.v. vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, afzuigkap en 5-pits gaskookplaat, royale voorraadkast onder de trap, tussenhal met trappartij naar verdieping, modern toilet met wandcloset en fonteintje. Besloten en onderhoudsvrije achtertuin met achterom, mooi overdekt terras, royale bijkeuken (3.75 x 2.50) met aansluitingen witgoed en aansluitend garage (5.60 x 3.10) v.v. een sectionaal poort.

1e verdieping:
Overloop (2.00 x 1.85), slaapkamer I (4.00 x 3.20), slaapkamer II (3.50 x 2.05), slaapkamer III ( 3.35 x 1.90), moderne geheel betegelde en royale badkamer (2.85 x 2.00) v.v. ligbad met douchevoorzetwand, grote wastafel met spiegelkast en 2e wandcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping (5.15 x 4.95) met mogelijkheid voor plaatsen dakkapel en realisatie 4e slaap/hobbykamer, plaatsing cv combiketel (huur, Feenstra).

Algemeen:
Bouwjaar: 1996, perceelgrootte: 219 m2, totale gebruiksoppervlakte: ca. 135 m2, volledig en optimaal geisoleerd: dak, spouw en vloer, volledig dubbel beglaasd, de woning is volledig v.v. van rolluiken. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.