Saint Remystraat 25 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ

In de geliefde en kindvriendelijke wijk “Ingenope” te Bunde gelegen goed onderhouden en met goede materialen gebouwde gezinswoning.

Typering:

Deze uit het jaar 1996 daterende tussenwoning met 4 slaapkamers en aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht met voldoende parkeergelegenheid is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. Mede vanwege de realisatie van een vaste trap naar de zolderverdieping mogen we hier spreken van een goede en direct instapklare gezinswoning. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een mooie (grijze) laminaatvloer. Entree/hal, meterkast, gezellige en ruime leefruimte (totaal ca. 36 m2) bestaande uit: doorzon woonkamer annex semi-open keuken, L-keukenopstelling v.v. vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en spoelbak en, royale voorraadkast onder de trap, tussenhal met trappartij naar verdieping, betegeld toilet met fonteintje. Fraai aangelegde, betegelde en onderhoudsvrije achtertuin met heerlijk overdekt terras (5.35 x 3.00), royale in tuinberging (3.00 x 2.20) en achterom via mandelig pad.

1e verdieping:

Overloop, slaapkamer I (3.35 x 1.90), slaapkamer II (4.00 x 3.15), slaapkamer III ( 3.50 x 2.20), royale badkamer (2.85 x 2.00) v.v. ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping, voorzolder met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing cv combiketel (eigendom, 2010), grote slaapkamer IV (ouders, 5.10 x 3.10) met dakvenster, bergingen in de spitsen.

Algemeen:

Bouwjaar: 1996, perceelgrootte: 144 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 98 m2, overige (berg)ruimten: ca. 7 m2, tuinoverkapping: ca. 16 m2, volledig en optimaal geïsoleerd: dak, spouw en vloer, houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken op 2 slaapkamers.

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.