Saint Remystraat 23 | Bunde

VRIJDAG 29 MAART 2019 KIJKDAG OP AFSPRAAK, bel: 043-3218111 of 06-46085657

In de geliefde en kindvriendelijke wijk “Ingenope” te Bunde gelegen perfect onderhouden en met goede materialen gebouwde gezinswoning. De woning is direct instapklaar !!

 

Typering:

Deze uit het jaar 1996 daterende tussenwoning met 4 slaapkamers en aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen met voldoende parkeergelegenheid is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. Mede vanwege de realisatie van een vaste trap naar de zolderverdieping mogen we hier spreken van een goede en direct instapklare gezinswoning. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

 

Begane grond:

De begane grond is v.v. een mooie stroken laminaatvloer.

Entree/hal, meterkast, gezellige en ruime leefruimte (totaal ca. 36 m2) bestaande uit: doorzon woonkamer annex semi-open keuken, moderne luxe L-keukenopstelling v.v. vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat, spoelbak en granieten werkblad, royale voorraadkast onder de trap, tussenhal met trappartij naar verdieping, modern toilet met wandcloset. Fraai aangelegde (in 2015) en onderhoudsvrije achtertuin met schitterend overdekt en verlicht terras (5.25 x 3.10), royale in spouw uitgevoerde tuinberging (3.75 x 3.10) en achterom via mandelig pad.

 

1e verdieping:

Overloop, slaapkamer I (3.35 x 1.90), slaapkamer II (4.00 x 3.15), slaapkamer III ( 3.50 x 3.20), moderne geheel betegelde en royale badkamer (2.80 x 2.00) v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator.

 

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping, grote slaapkamer IV (ouders, 4.80 x 3.00) met 2 dakvensters, berging (2.10 x 1.80) met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing cv combiketel (huur, Hesi).

 

Algemeen:

Bouwjaar: 1996, perceelgrootte: 144 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 100 m2, overige (berg)ruimten: ca. 12 m2, volledig en optimaal geïsoleerd: dak, spouw en vloer, houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken. DIRECT INSTAPKLAAR!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.