Rustenburgstraat 17 | Bunde

Vraagprijs: € 439.000,-

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ:

Deze in Bunde gelegen (levensloopbestendige) vrijstaande hoekwoning met ruime inpandige garage, 3 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor zowel senioren als voor een jong (klein) gezin.

Typering:

De woning is gelegen op een prima locatie in plan ‘De Burcht’, een gewilde wijk in de forensenplaats Bunde, welke deel uitmaakt van de gemeente Meerssen. De woning ligt op loopafstand van de supermarkten, kinderopvang, basisscholen en andere (winkel)voorzieningen. Bunde heeft een eigen treinstation, sportschool en diverse verenigingen voor sport en cultuur. Er zijn goede busverbindingen met omliggende dorpen, waaronder Meerssen. De uitvalswegen zorgen voor goede verbindingen met de A2 (Eindhoven-Maastricht) en de A79 (Heerlen-Aken). Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond (huidige situatie, zie plattegrond):

Entree/hal, toilet met duobloc en fonteintje, woon/zitkamer (6.00 x 4.00) met trapkast en openhaard is gelegen aan de voorzijde van de woning, via de (werk)keuken (1.80 x 3.60) wordt de eetkamer (3.65, 2.65), gelegen aan de tuinzijde, bereikt. Via de hal te bereiken slaapkamer I (3.65 x 3.25) met aansluitend badkamer I (2.35 x 1.75) v.v. wastafelmeubel en inloopdouche, inpandige garage (5.75 x 3.65) met sectionaalpoort met aansluitend royale bijkeuken/berging (4.75 x 3.05) met aansluitingen witgoed, royale tuin met overkapping (6.25 x 2.85) en buitenberging (3.05 x 1.85). De begane grond is grotendeels v.v. een parketvloer.

Begane grond (optie, zie optionele plattegrond):

De mogelijkheid is aanwezig om de huidige situatie op de begane grond te wijzigen. Een makkelijk realiseerbare optie is om de huidige slaapkamer en de eetkamer samen te voegen tot een prachtige, royale leefkeuken (aan tuinzijde) met een afmeting van 6.00 x 3.75. De huidige badkamer zou dan vervangen kunnen worden door een bijkeuken (1.75 x 2.35).

1e verdieping:
Overloop (1.15 x 3.00), badkamer (2.00 x 1.95) v.v. douche, wastafel en toilet, plaatsing cv-combiketel (eigendom, bouwjaar 2021), slaapkamer II (3.95 x 4.00), slaapkamer III (4.00 x 3.00), diverse ruime bergingen op de 1e verdieping.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989, perceeloppervlakte: 469 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 122 m2, overige inpandige ruimte (garage): ca. 17 m2, inhoud: ca. 512 m3, overkapping (ca. 22 m2), verwarming en warm water via een cv-ketel (bouwjaar 2021, eigendom), houten kozijnen, deels dubbel- deels enkele beglazing, dak- en spouwmuurisolatie, energielabel ‘C’,

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Onderstaande ‘niet-bewonersclausule’ is onder meer van toepassing en zal in de koopakte worden opgenomen: ‘Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te voeren.’