Rijksweg 18A | Cadier en Keer

Deze zeer ruime en moderne eengezinswoning met 3 woonlagen is gelegen op een unieke locatie, halverwege de Keerberg/Rijksweg, tussen Maastricht en Cadier en Keer.

Typering:

De woning is gelegen in het nieuwbouwplan, genaamd ‘De Keere Berg’. Het is een rustige, kindvriendelijke en compacte woonwijk met vrijstaande villa’s, tweekappers en levensloopbestendige woningen. Het plan ‘De Keere Berg’ ligt op loopafstand van de bebouwde kom van Cadier en Keer. Het historische stadscentrum van Maastricht en de aansluitingen op de autosnelweg A2 (richting Luik, Eindhoven en Heerlen) bevinden zich op enkele autominuten afstand. De dagelijkse voorzieningen waaronder supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten (waaronder Golfbaan ‘Het Rijk van Margraten’ aan de overkant) zijn nabij gelegen en makkelijk bereikbaar.

Begane grond:

De gehele begane grond is v.v. een onderhoudsvriendelijke stroken houtlook-tegelvloer en vloerverwarming (hoofdverwarming). Entree/hal (1.90 x 1.55), garderobe, modern toilet met wandcloset en fonteintje en meterkast. Middels mooie taatsdeur is de royale leefruimte van ca. 64 m2, bestaande uit een zitkamer en een eetkamer/keuken, bereikbaar. De keuken met moderne keukeninstallatie is v.v. groot kook/spoeleiland met Bora kookplaat, vaatwasser en spoelbak met Quooker, alles weggewerkt in een composiet werkblad, grote apparatenkast v.v. combi magnetron/oven, hetelucht/stoomoven, koffiezetmachine, koelkast, vrieskast en veel bergruimte. Achter de glazen taats (schuif)deuren bevindt zich de trap naar de verdieping, alsmede de trapkast. Middels een schuifpui is de achtertuin bereikbaar. Inpandig te bereiken royale garage/berging met aansluitingen witgoedapparatuur en deur naar het terras. Op het zuidoosten gelegen heerlijke tuin met terras, overdekte lounge/relaxruimte en tuinberging. Oprit met oplaadpunt voor elektrische auto.

1e verdieping:
De eerste verdieping is (m.u.v. de badkamer) v.v. een mooie, brede laminaatvloer.

Overloop, slaapkamer I (masterbedroom) met royale inloopkast (totaal 5.40 x 3.90/3.30), slaapkamer II (3.40 x 2.60), slaapkamer III (2.70 x 3.40/2.30), geheel betegelde moderne badkamer (2.75 x 2.60) v.v. een ligbad, inloop(regen)douche, wandcloset, wastafelmeubel met 2 kranen en is v.v. vloerverwarming.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar. Deze zeer grote zolderverdieping (met hoge nok van 4 meter) is v.v. een mooie laminaatvloer. Grote slaap/hobby/werkruimte (ca. 34 m2) met bergingen in de spits, apparatenruimte alwaar plaatsing cv-combiketel (eigendom 2020), mechanische ventilatie en de omvormer voor de zonnepanelen. Tevens zijn hier ook aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

Algemeen:
Bouwjaar: 2020, perceelgrootte: 275 m2, totale gebruiksoppervlakte: ca. 185 m2, waarvan gebruiksoppervlakte wonen: ca. 157 m2, gebruiksoppervlakte garage: ca. 17 m2 en overige (berg)ruimten: ca. 11 m2, inhoud: ca. 632 m3.

De gevelkozijnen inclusief draaiende delen (ramen en deuren) zijn in hardhout uitgevoerd, de buitenkozijnen zijn voorzien van isolerende HR++ beglazing, de begane grondvloer is een geïsoleerde betonnen systeemvloer, de daken zijn uitgevoerd met dakisolatie en gebakken pannen. De woning is verder v.v. een mechanische ventilatie-unit, spouwmuurisolatie,
rolluiken, zonnescreens, horren, dauerluftung, vloerverwarming gehele begane grond (incl. garage) en de badkamer, glazen taats (schuif)deuren, 12 zonnepanelen en airconditioning op de 1e en 2e verdieping.

Het betreft een frisse en met duurzame materialen afgewerkte, instapklare woning. Een woning die tijdens bezichtigingen evenzo fraai zal overkomen als op de foto’s te zien is. Door aandacht voor de details en de fraaie interieurstyling is het heerlijk wonen in dit huis. Komt u deze zeer royale gezinswoning bewonderen?

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.