Repenhof 45 | Bunde

BEZICHTIGINGEN: UITSLUITEND OP WOENSDAG 12 AUGUSTUS (OP AFSPRAAK!)

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

Deze goed onderhouden en direct instapklare halfvrijstaande hoekwoning (1988) met garage is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk “de Burcht” in Bunde.

Typering:

Het betreft een heerlijke gezinswoning met 4 slaapkamers, waarvan er één op de zolder is gerealiseerd. De woning heeft een fijne onderhoudsarme tuin op het zuiden. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt. Deze woning is absoluut een bezichtiging waard.

Begane grond:

Entree, hal (2.60 x 1.40) met meterkast en toilet, L-vormige woonkamer (ca. 30 m2) met duurzame laminaatvloer en tuindeur naar overdekt terras (overkapping 5.35 x 3.55), halfopen keuken (2.60 x 2.00) voorzien van een moderne aanbouwkeuken (2011) in lichte kleurstelling v.v. koelkast, 4-pits gaskomfoor, afzuigkap, combi magnetron-oven en vaatwasser (allen Siemens), geheel omsloten, onderhoudsarme, sfeervolle achtertuin is voorzien van een terrasoverkapping (2008), garage (7.00 x 2.90) met aansluitingen witgoedapparatuur.

1e verdieping:

De gehele 1e verdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een fraaie laminaatvloer en iedere slaapkamer is voorzien van een CAI-aansluiting. Slaapkamer I (4.53 x 2.90) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer II (3.76 x 2.15) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer III (3.40 x 2.15) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruime geheel betegelde badkamer (2.90 x 2.00) is voorzien van een douche, wandcloset, dubbele wastafel in badmeubel en mechanische afzuiging.

2e verdieping:

Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Royale slaap/hobbykamer IV (ca. 22 m2), voorzien van laminaatvloer en dakkapel, waarvan met. Tevens bevindt zich hier achter de steigerhouten wand de opstelplaats van de combi-c.v.ketel (HR Nefit Excellent, bwj. 2005) en eventuele aansluitingen voor de wasmachine/droger. (ook aanwezig in garage).

Algemeen:

Bouwjaar: 1988, perceelgrootte: 211 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 104 m2, overige inpandige ruimten: 20 m2, gebouwgebonden buitenruimte: ca. 19 m2 (overkapping), inhoud: ca. 430 m3, dakisolatie, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels voorzien van rolluiken.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.