Repenhof 25 | Bunde

ATTENTIE!  KIJKDAG op vrijdag 14 mei 2021

Voor deze kijkdag kan UITSLUITEND TELEFONISCH een bezichtigingsafspraak worden gemaakt.

 

Deze royale, instapklare 2-onder-1-kap woning is gelegen op een gewilde locatie in Bunde, gemeente Meerssen.

Typering:

Deze hoekwoning (1987) met royale uitbouw en separate kantoor/hobbyruimte ligt in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk “de Burcht” in Bunde. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt. Deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Begane grond:

Overdekte entree, hal met tegelvloer, meterkast, garderobenis, moderne betegelde toiletruimte v.v. wandcloset, royale leefruimte (totaal ca. 52 m2) bestaande uit woon/zitkamer (ca. 30 m2) met houten vloer, lichtstraat, gashaard en schuifpui naar terras, leefkeuken met royale keukenopstelling (hoek- en wandkast) v.v. de volgende apparatuur: 5-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven en veel kastruimte, royale kantoor/hobbyruimte (7.40 x 3.00) met separate ingang, vrijstaande garage/berging (7.00 x 2.90), onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin op het zuiden.

1e verdieping:

De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Overloop, moderne badkamer van ca. 6 m2 (2.90 x 2.00) v.v. ligbad met douche-voorzetwand, wastafelmeubel, wandcloset, spiegelwand, design radiator en elektrische vloerverwarming, slaapkamer I (4.55 x 2.90), slaapkamer II (3.75 x 2.15) en slaapkamer III (3.40 x 2.15).

2e verdieping:

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping, voorzolder (ca. 11 m2) met dakvenster en aansluitingen wasmachine en droger, zolderkamer (ca. 10 m2) met dakvenster, cv-berging met plaatsing combiketel (Nefit, 2012, eigendom), bergingen in de spits. Mogelijkheid voor extra slaapkamer.

Algemeen:

Bouwjaar: 1986, perceelgrootte: 285 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 145 m2, garage/berging: ca. 20 m2, overdekt terras: ca. 16 m2, inhoud: ca. 511 m3, dak- spouw en vloerisolatie, deels houten en deels kunststof kozijnen, allen met dubbele beglazing, rolluiken, garagedak vernieuwd in 2020. De woning is mogelijk, vanwege de kantoor/hobbyruimte, levensloopbestendig te maken. Ook is het mogelijk om deze ruimte bij de woon/zitkamer te betrekken. De uitbouw van woonkamer en aanbouw van de kantoorruimte dateren van het jaar 2002.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.