Repenhof 22 | Bunde

In een gewilde straat op een ruim perceel gelegen vrijstaande gezinswoning met 4 (mogelijk 5) slaapkamers, dubbele garage en fijne tuin, gelegen op zuidoost.

Typering:
Deze vrijstaande woning (1988) is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk “de Burcht” in Bunde. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt.
Deze woning is absoluut een bezichtiging waard.

Begane grond:
De gehele begane grond is voorzien van een gemêleerde tegelvloer en vloerverwarming.
Entree/hal (ca. 8m2), modern toilet met wandcloset en fonteintje, royale woon/eetkamer (ca. 48 m2) met openslaande deuren naar het terras, keukencombinatie (met een kookeiland) v.v. de volgende apparatuur: 5-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, 2x combi-oven, spoelbak, koelkast, koffiezetapparaat, granieten werkblad en voldoende kastruimte, royale bijkeuken (4.95 x 2.70) met tegelvloer en aansluitingen witgoedapparatuur, inpandige garage (6.30 x 3.10) met tegelvloer en openslaande garagedeuren, 2e garage/berging/hobbyruimte (2003 aangebouwd (4.80 x 4.70) v.v. een sectionaalpoort, fraai aangelegde tuin met terras en voldoende privacy.

1e verdieping:
Met uitzondering van de badkamer is de 1e verdieping v.v. een laminaatvloer.
Overloop, 4 slaapkamers respectievelijk groot (5.40 x 2.70 / 2.95 x 2.00), (5.90 x 3.15), (3.90 x 3.10) en (4.25 x 3.40), prachtige moderne badkamer (3.60 x 2.95) v.v. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel (2x wastafel) en wandcloset.

2e verdieping:
Zolder te bereiken middels vaste trap, alwaar royale hobbykamer (6.45 x 4.55) met sauna en de plaatsing van de cv-combiketel (huur, 2016).

Algemeen:
Bouwjaar: 1988, perceelgrootte: 413 m2, gebruiksoppervlakte: ca. 210 m2 waarvan woonoppervlakte: ca. 140 m2, overige ruimten: ca. 70 m2, inhoud: ca. m3, hardhouten meranti kozijnen met dubbele beglazing, dak- en spouwmuurisolatie. De woning is ook levensloopbestendig te maken en is tevens geschikt voor kantoor/praktijk aan huis.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.