Rembrandtstraat 2A | Maastricht

Op een prima locatie in de gewilde Maastrichtse wijk Amby gelegen halfvrijstaande gezinswoning met garage, stalling en 4 royale slaapkamers.

Typering:

Deze woning is van alle gemakken voorzien. Ook is eventuele uitbreiding begane grond mogelijk. Amby ligt in het noordoosten van Maastricht en is omgeven door groen. Amby heeft een eigen winkelcentrum met alle wenselijke voorzieningen, diverse horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Dit alles maakt Amby een aantrekkelijke thuisbasis. De wijk is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Heerlen, Valkenburg, Luik of het Heuvelland zijn eveneens eenvoudig te bereiken. En op de fiets bent u zo in hartje Maastricht!

Begane grond:

Entree/hal (1.90 x 1.65), meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, garderobe/trapkast, L-woonkamer (9.95 x 4.65/2.65) met schuifpui naar terras, open keuken (2.00 x 2.00), garage (7.00 x 2.95) met tegelvloer en kantelpoort, oprit, (fietsen)stalling (5.50 x 3.15), royale zonnige tuin met terras op het zuidwesten.

1e verdieping:

Overloop (2.20 x 1.95), slaapkamer I (4.65 x 2.55) met muurkast, slaapkamer II (3.95 x 2.35) en slaapkamer III (3.95 x 2.20), badkamer (2.30 x 2.15) met vloerverwarming en is v.v. ligbad met douchewand, wandcloset, wastafelmeubel met dubbele wastafel, spiegelwand en wandkastje.

2e verdieping:

Zolder te bereiken via vaste trap. Slaap/hobbykamer IV (6.65 x 4.65), wasruimte met aansluitingen wasmachine en droger, cv-ruimte met combiketel (Nefit Ecomline, bj. 2003, eigendom), bergingen in de spits.

Algemeen:

Bouwjaar: 1974, perceelgrootte: 322 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 118 m2, overige (berg)ruimten: ca. 20 m2 (incl. garage), inhoud: ca. 520 m3 (incl. garage).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.