Proost Willemstraat 5 | Meerssen

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen volledig te renoveren/moderniseren vrijstaande woning met 3 slaapkamers, lange oprit, garage en rondom royale tuin.

Typering:

Deze vrijstaande gezinswoning op een perceel van bijna 500 m2 ligt in Meerssen in de geliefde Proostenbuurt en biedt ruime (uitbreidings)mogelijkheden om er een ‘paleisje’ van te maken. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:

Ruime entree/hal (ca. 2.70 x 2.15) met tegelvloer en trappartij naar verdieping, toilet met fonteintje, meterkast, bergkast met plaatsing cv-combiketel, woonkamer/living (6.40 x 4.75 / 3.75) met parketvloer, openhaard partij, schuifpui naar het achterterras, open keuken (3.40 x 2.75) met muurkast en deur naar tuin, garage (5.40 x 3.00), ruime tuin met terras, achterom via poortje.

1e verdieping:

Overloop, slaapkamer I (4.75 x 3.00) met balkon (2.85 x 0.90), slaapkamer II (3.75 x 3.30) met muurkast, slaapkamer III (3.40 x 2.85) met muurkast, badkamer (ca. 3.25 x 1.20) v.v. douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:

Via vlizotrap op de overloop te bereiken zolder/vliering (nokhoogte 1.40)

Algemeen:

Bouwjaar: 1967, perceelgrootte: 408 m2, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren, geen dakisolatie (eterniet dakbeschot). Deze woning ligt op zeer goede locatie, modernisering/renovatie wenselijk.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Verkoper heeft de woning nooit zelf feitelijk gebruikt en bewoond en kan derhalve de nieuwe eigenaar niet informeren over de eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij/zij op de hoogte zou zijn geweest als hij/zij het de woning zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zullen partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. mogelijke gebreken voor risico en rekening van de nieuwe eigenaar komen. Om dit risico te beperken zal verkoper koper in de gelegenheid stellen een bouwkundige inspectie uit te (laten) voeren.

Deze woning wordt door verkoper aangeboden in de huidige staat met alle lusten en lasten. De woning zal aldus ‘voetstoots’ worden geleverd, hetgeen betekent dat verkoper geen enkele garantie van welke aard dan ook jegens koper afgeeft. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.