Proost Willemstraat 36 | Meerssen

Op een zeer goede en gewilde locatie in Meerssen gelegen zeer royale, perfect onderhouden vrijstaande woning met 5 slaap/werk/hobbykamers, ruime inpandige garage en royale achtertuin met achterom.

Typering:

Dit prachtig en speels ingedeeld woonhuis is gelegen in de kleinschalige villawijk ‘de Proostenbuurt’, nabij het NS-station en het centrum van Meerssen met de gezellige markt en haar basiliek. Het betreft een zeer geliefde (top)woonomgeving, een kindvriendelijke en levendige buurt met in de directe nabijheid het monumentaal park, het station, het openluchtzwembad en scholen (basis en voortgezet onderwijs). Meerssen heeft verder een groot aanbod aan (winkel)voorzieningen. De centra van Maastricht en Heerlen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en de op- en afritten van de autosnelwegen A2 en A79 liggen op steenworp afstand. De forensengemeente Meerssen biedt een perfect woon- en leefklimaat!

Souterrain:

Het souterrain is inpandig (vanuit de hal) en vanuit de tuin te bereiken. Deze kelderverdieping is voor meerdere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld: als gastenverblijf of als kantoor/praktijk aan huis. Ruime gang met plavuizen vloer, 2 slaap/werk/hobbykamers respectievelijk groot (6.55 x 3.25) en (4.50 x 3.60), badkamer (3.25 x 1.90) v.v. douche, wastafel en toilet, provisiekelder (5.70 x 3.10), wasruimte (3.25 x 2.60) met aansluitingen witgoed, cv-ruimte (4.50 x 1.85) met nieuwe cv-installatie (2022, heteluchtverwarming, eigendom), berging (3.10 x 2.05), royale garage (5.80 x 5.50) met sectionaalpoort.

Begane grond (inclusief 1e tussenverdieping):

De gehele begane grond is v.v. een plavuizen vloer. Entree/hal (4.15 x 1.95), garderobe (1.75 x 2.05), modern toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/living v.v. open haard en schuifpui naar overdekt terras. Deze zeer royale living is verdeeld in een zitgedeelte (8.00 x 5.65) en een eetgedeelte (6.60 x 4.65) gescheiden door de doorkijk openhaard, gesloten ruime keuken (4.15 x 3.25) met hoekopstelling (Siematic) v.v. verhoogde kastjes, granieten werkblad, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en dubbele koelkast. Via een aantal traptreden op de tussenverdieping gelegen riante slaap/studeer/werkkamer (5.50 x 5.80) met dakkapel, Goed omsloten, zonnige en beklinkerde tuin met overdekt terras (5.85 x 2.95) en de nodige privacy.

1e verdieping (inclusief 2e tussenverdieping):

Ruime L-overloop met grote kastenwand, zeer royale slaapkamer I (masterbedroom, 6.60 x 4.40) met vaste kastenwand, ensuite badkamer en schuifpui naar platdak, slaapkamer II (4.70 x 3.25), slaapkamer III (5.70 x 4.00) met 2 Velux dakvensters, berging (3.10 x 2.15), prachtige moderne badkamer met grote plavuizen vloer v.v. vrijstaand ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en wandcloset. Op de tussenverdieping gelegen ruime bergruimte (5.60 x 3.00).

2e verdieping: 

Overloop met toegang tot de 2 ruime bergzolders (totaal ca. 37 m2 bij 1.50 meter stahoogte).

Algemeen:

Bouwjaar: 1979, perceelgrootte: 660 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 365 m2, overige inpandige ruimten (zolder, kelders, garage): ca. 97 m2, inhoud: ca. 1.582 m3, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, dakisolatie, pannendak ca. 10 jaar oud, liftinstallatie (van kelder tot zolder), rolluiken, drainagesysteem rondom de woning, water-opvangput onder oprit.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.