Proost Frederikstraat 17 | Meerssen

Op een zeer goede en gewilde locatie in Meerssen gelegen te moderniseren vrijstaande woning met 3 slaapkamers, lange oprit, garage en royale tuin.

Typering:

Deze vrijstaande gezinswoning ligt in Meerssen op een toplocatie in de geliefde Proostenbuurt en biedt ruime (uitbreidings)mogelijkheden om er een heerlijk ‘paleisje’ van te maken. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar. Het station van Meerssen, evenals het gezellige centrum, is op loopafstand.

Souterrain:

Zeer royale kelderruimte, inpandig en vanuit de tuin te bereiken, kelderruimte I (ca. 9 m2) met plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2007), kelderruimte II (ca. 27 m2) met deur en trap naar de achtertuin en is voor meerdere doeleinden geschikt.

Begane grond:

Ruime entree/hal (ca. 11 m2) met tegelvloer en trappartij naar verdieping, garderobenis, toilet met fonteintje, meterkast met oude stoppen, bergruimte (1.70 x 1.40) met aansluitingen wasmachine en droger, L-woonkamer/living (ca. 35 m2) met parketvloer, achterterras, gesloten keuken (3.35 x 2.90) met L-keukenopstelling v.v. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, garage (4.70 x 2.50), buitenberging (3.25 x 2.30), ruime tuin met overkapping en terras, achterom via poortje.

1e verdieping:

Overloop (3.65 x 1.15), slaapkamer I (4.70 x 3.85) met vaste kast en balkon, slaapkamer II (3.65 x 3.45), slaapkamer III (3.10 x 2.65) met balkon, badkamer (2.70 x 2.65) v.v. douchecabine, ligbad, wandcloset en wastafelmeubel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1954, perceelgrootte: 333 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 117 m2, overige (inpandige) ruimten (garage, souterrain, berging): ca. 57 m2, inhoud: ca. 520 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren. Deze woning ligt op zeer goede locatie, is prima onderhouden, doch modernisering is wenselijk.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.