Proost Abrahamstraat 5 | Meerssen

Op een zeer goede en gewilde locatie in Meerssen gelegen royale vrijstaande woning met 4 slaapkamers, lange oprit, ruime garage en royale achtertuin met achterom.

Typering:

Dit fijne woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen met de gezellige markt en haar basiliek. Het betreft een zeer geliefde (top)woonomgeving, een kindvriendelijke en levendige buurt met in de directe nabijheid het monumentaal park, het station, het zwembad en scholen (basis en voortgezet onderwijs). Meerssen heeft verder een groot aanbod aan (winkel)voorzieningen. De centra van Maastricht en Heerlen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en de op- en afritten van de autosnelwegen A2 en A79 liggen op steenworp afstand. De gemeente Meerssen biedt een perfect woon- en leefklimaat!

 Souterrain:

Via de hal te bereiken ruim souterrain, bestaande uit een voorruimte (3.10 x 2.60), een kantoor/praktijkruimte (4.15 x 3.70), een provisieruimte (3.10 x 2.20) en een cv-wasruimte (3.10 x 2.65) alwaar plaatsing van de cv-ketel (hetelucht verwarming, eigendom 2006), omvormer zonnepanelen en aansluitingen witgoedapparatuur.

Begane grond:

Ruime entree/hal (5.15 x 1.95) met leistenen vloer en trappartij naar verdieping, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, royale woonkamer (8.15 x 4.10) met parketvloer en openhaard partij (elektrisch), study-zithoek (4.10 x 2.95), eetkamer (4.30 x 3.10) met schuifpui naar het achterterras, open keuken (4.10 x 2.90) met aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, vaatwasser, koel/vrieskast, afzuigkap, combi magnetron/oven en granieten werkblad, royale garage met berging (9.40 x 3.60) en sectionaalpoort, ruime fraai aangelegde tuin op het zuidoosten met gazon en een groot terras v.v. van elektrische (schuif)overkapping.

1e verdieping:

Royale L-overloop met vaste kast, slaapkamer I (4.10 x 3.75) met vaste wandkast, bedombouw en 2 vaste wastafels, slaapkamer II (4.10 x 2.55) met vaste wastafel, slaapkamer III (3.25 x 2.55) en slaapkamer IV (3.25 x2.95), badkamer (2.85 x 1.65) v.v. ligbad, toilet en wastafel.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1966, perceelgrootte: 559 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 146 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten (kelders): ca. 41 m2, garage/berging: ca. 34 m2, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, deels met glas in lood, spouwmuren, betonnen vloeren, dakisolatie. (daken in 2010 en 2017 vernieuwd).

Pand is v.v. 16 zonnepanelen (eigendom).

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.