Prinses Margrietlaan 22 | Bunde

Op een prima en gewilde locatie gelegen volledig te moderniseren gezinswoning met goede uitbouwmogelijkheden.

Typering:

Deze woning is gelegen in de directe nabijheid van het Bunderbos en het bus- en treinstation van Bunde. De woning is bestemd voor mensen die er een heerlijk paleisje van willen maken. Kom zien wat de mogelijkheden hiervoor zijn en ervaar de toplocatie van de woning! Bunde is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld” (op loopafstand), alwaar voetbal, tennis, padel, hockey en golf het gehele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain/straatniveau:

De woning is geheel onderkelderd en bestaat uit: kelderhal (4.48 x 2.50), garage (7.51 x 3.65/3.26) met aansluitingen witgoedapparatuur, berging/cv-ruimte (3.00 x 2.90) met plaatsing cv-ketel en boiler (beiden eigendom). Het souterrain is zowel inpandig- als uitpandig te bereiken.

Begane grond/tuinniveau:

Hal/entree (4.46 x 1.50), meterkast, toilet en trap naar verdieping, zonnige woon/eetkamer (7.58 x 3.67/3.34) met schuifpui naar de tuin en balkon aan de voorzijde, gesloten keuken (2.98 x 2.84) met deur naar de tuin. Heerlijke diepe achtertuin op het zuiden met terras en achterom.

1e verdieping:

Overloop, slaapkamer I (3.69 x 3.39) met toegang tot de badkamer, slaapkamer II (3.35 x 3.04), slaapkamer III (3.00 x 2.84) en slaapkamer IV (3.30 x 2.48) met bergkast, kleine badkamer (1.97 x 0.96) met douche en wastafel. Slaapkamer IV is uitermate geschikt voor realisatie nieuwe badkamer.

Algemeen:

Bouwjaar: 1962, perceeloppervlakte: 282 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 96 m2, overige inpandige ruimten (souterrain): ca. 47 m2, balkon (ca. 6 m2), inhoud: ca. 467 m3, spouwmuren, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, definitief energielabel G. Fijne gezinswoning met heel veel daglichtinval en is gelegen op een superlocatie op steenworp afstand van het Bunderbos.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

In de koopakte zal o.a. ‘ouderdomsclausule’, de niet ‘bewoners-clausule’ en de ‘asbestclausule’ worden opgenomen. Tijdens de bezichtigingen zullen wij u informeren wat dit inhoudt.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.