Prinses Ireneweg 5 | Bunde

Op een prima locatie in het gezellige Bunde gelegen sfeervol en gezellig, karakteristiek, doch te moderniseren vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, zeer ruime garage en mooie grote tuin.

Typering:
De woning heeft een zeer leuke uitstraling en is geschikt voor mensen die er een paleisje van willen maken. Het pand heeft vele mogelijkheden om het naar eigen inzicht en smaak te moderniseren en mogelijk uit te breiden. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (ca. 10 m2), alwaar plaatsing van de cv-ketel en de huurboiler.

Begane grond:
Entree met marmeren vloer, meterkast, toilet, L-woonkamer/living (ca. 38 m2) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (ca. 12 m2) voorzien van tegelvloer en aanrechtcombinatie met spoelbak, afzuigkap, oven, koelkast en 4 pits gaskookplaat, handige bijkeuken (ca. 5 m2) met deur naar de tuin, zeer grote (uitgebouwde) garage (ca. 47 m2), prachtige royale achtertuin met gazon en fijn overdekt terras (ca. 14 m2), achterom via poortje.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,00 x 2,60), slaapkamer II (3,90 x 2,90), slaapkamer III (3,95 x 2,90), slaapkamer IV (3,00 x 1,70), gedateerde badkamer (2,40 x 2,00) voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap vanuit de badkamer te bereikbaar zolderruimte (7.95 x 1.75, bij min. 1,5 m stahoogte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.            .
Perceeloppervlakte: 538 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 116 m2, overige inpandige ruimten (zolder/kelder): ca. 24 m2, externe bergruimte (garage): ca. 47 m2, inhoud : 726 m3 (incl. garage).

Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Piet Stohr Makelaardij en Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Collegiale verkoop:                                                                                                                                            

Deze woning wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Tijs & Cyril Makelaardij te Meerssen.