Prinses Ireneweg 39 | Bunde

Dit (starters)appartement met 2 slaapkamers en privé-berging in een knus en klein complex is gelegen op een prima locatie in de directe nabijheid van diverse voorzieningen. Eigenaar worden en wonen voor circa € 550,– netto per maand (rente en aflossing), waar kan dat nog? Hier dus!

Typering:

Dit appartement op de 3e verdieping, zonder lift, is geschikt voor 1 of 2 persoons huishouden en ligt op een zeer centrale locatie, in de nabijheid van het station van Bunde. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:

Privé-berging (2.50 x 2.00) te bereiken via de hoofdentree en via achterom gelegen toegangsdeur.

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree, brievenbussen unit en bellentableau, trappenhuis.

3e verdieping:

Het appartement is geheel v.v. een laminaatvloer (m.u.v. de sanitaire ruimten). Via het trappenhuis te bereiken entree van het appartement, Z-vormige hal (ca. 8 m2), meterkast, nieuw modern toilet met wandcloset en fonteintje, bergkast alwaar plaatsing cv-combiketel (nieuw, huur Hesi), wasruimte/bijkeuken (2.70 x 2.10) met aansluitingen witgoedapparatuur, slaapkamer I (4.95 x 2.70) v.v. nieuwe airco, slaapkamer II (3.55 x 1.75), geheel nieuwe betegelde badkamer (2.55 x 1.10) v.v. wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator, woonkamer annex keuken (totaal ca. 28 m2), de keuken is open en v.v. een witte moderne aanrechtcombinatie met inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, klein balkon (2.35 x 1.30).

Algemeen:

Bouwjaar: 1982, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 67 m2, externe bergruimte: ca. 5 m2, balkon: ca. 3 m2,  inhoud: ca. 221 m. Bijdrage VvE € 116,– per maand inclusief water. Nieuwe (dak)vensters geplaatst, nieuwe cv-combiketel (huur Hesi, € 29,30 per maand) en luchtschacht, nieuw sanitair keuken vernieuwd, balkon vernieuwd, meterkast en leidingwerk aangepast. Appartement is v.v. dubbele beglazing. Ideaal voor starters!

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.