Prinses Beatrixstraat 13 | Bunde

In het geliefde Bunde gelegen technisch in zeer goede staat verkerend, weliswaar te moderniseren halfvrijstaand woonhuis met grote garage, royale tuinkamer en 4 slaapkamers.

Typering:

Deze fijne gezinswoning is gelegen in ‘Buurt Oost’ van het gewilde kerkdorp Bunde, gemeente Meerssen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. Het trein- en busstation van Bunde ligt op 2 minuten loopafstand. In Bunde zijn winkelvoorzieningen (o.a. Albert Heijn en Jan Linders) in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark ‘Heiveld’, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het ‘Heiveld’ ligt letterlijk om de hoek. Verder is in de directe nabijheid het gezellige centrum van Meerssen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Souterrain:
Geheel betegelde voorraadkelder (3.40 x 2.75), alwaar plaatsing warmwaterboiler (eigendom 2015).

Begane grond:
Entree/hal met verdiepingstrap, half betegelde toiletruimte met duobloc, L-vormige woonkamer 7.30 x 4.60 / 3.15 met houten vloer, gesloten keuken met eenvoudig keukenblok alwaar plaatsing cv-ketel (eigendom, 2018) en aansluitingen witgoedapparatuur, kleine badkamer (1.90 x 1.05) met douche en wastafel (evt. te verplaatsen naar de 1e verdieping), heerlijke royale tuinkamer (5.40 x 3.55) met vaste kastenwand en schuifpui naar de tuin, zeer ruime garage (7.50 x 3.30), zonnig gelegen tuin met terras, zijingang.

1e Verdieping:
Overloop met muurkast, slaapkamer I (3.75 x 2.75), slaapkamer II (3.45 x 3.10), slaapkamer III (2.95 x 2.40) en slaapkamer IV (2.80 x 1.80). Op 2 van de 4 slaapkamers is een eenvoudige mogelijkheid voor realisatie van een badkamer.

2e Verdieping:
Vanuit slaapkamer middels vlizotrap bereikbare bergzolder (ca. 9 m2 bij 1,50 m. stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 1952, perceelgrootte: 254 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 109 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten (kelder en zolder): ca. 18 m2, externe bergruimte (garage): ca. 25 m2, grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas,

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.