Pr. Wilhelminaweg 1 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ:

Op een aparte (verhoogde) locatie in het gezellige Bunde gelegen sfeervol, karakteristiek vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers en fijne besloten tuin met optimale privacy.

Typering:
Deze gezinswoning heeft een zeer leuke uitstraling en indeling en is uitermate geschikt voor (jonge) mensen. De serre met openhaard en zicht op de heerlijke tuin is geweldig. Het pand heeft vele mogelijkheden om het naar eigen inzicht en smaak te in te richten en hier en daar te updaten. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met plavuizen vloer, meterkast, slaapkamer I (3.45 x 3.30), royale keuken (5.35 x 3.35) met L-opstelling v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast, separate eetkamer (3.75 x 3.45) met parketvloer, woonkamer/living (8.50 x 5.05) voorzien van houten vloer en schuifpui naar de tuinserre, royale berging (ca. 15 m2) met plaatsing cv-combiketel (huur) en aansluitingen witgoed, ruime moderne badkamer (3.40 x 3.40) v.v. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, heerlijke serre (ca. 30 m2) met open haardpartij en zicht op de royale tuin, tuinberging (5.85 x 2.25), tuin op zuidwest, achterom via poortje.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (3,85 x 3,05), slaapkamer II (3,35 x 3,35), kleine badkamer (1,80 x 1,00) voorzien van douche en wandcloset.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1927.
Perceeloppervlakte: 445 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 195m2.

Inhoud: ca. 710 m3.

Dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gedeeltelijk voorzien rolluiken. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.