Pletstraat 1 | Bunde

Bezichtigingen: Je kan een bezichtiging aanvragen via het contactformulier van Funda of rechtstreeks via e-mail bij Piet Stohr Makelaardij. Wij nemen dan telefonisch contact met je op.

 

Op een centrale locatie gelegen fijne (starters)woning met oprit, carport, tuinberging en 3 slaapkamers.

Typering:

Deze goed onderhouden hoekwoning is gelegen op een perceel van 180 m2. Via de carport en de toegangspoort is de achtertuin bereikbaar. De woning is in ca. 1955 gebouwd. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen (Jumbo supermarkt aan de overzijde), 2 basisscholen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Souterrain:
Voorraadkelder (3.70 x 1.95) met tegelvloer.

Begane grond:
Entree/gang (3.75 x 1.10) met tegelvloer, toilet met duobloc, L-leefruimte (woonkamer en open keuken, totaal ca. 31 m2) met parketvloer, keukencombinatie v.v. koelkast, gaskookplaat, oven en afzuigkap, kastje met warmwatergeiser (huur Volta). Op het noordwesten gelegen achtertuin met overdekt terras (5.55 x 3.00) en geïsoleerde tuinberging (2.65 x 1.95) alwaar plaatsing van de cv-combiketel (Remeha, huur Volta), achterom naar voetpad (eigendom gemeente Meerssen).

1e verdieping:

Overloop (1.75 x 1.00), slaapkamer I (3.10 x 2.30), slaapkamer II (4.00 x 3.15), slaapkamer III (3.55 x 2.80), moderne badkamer (1.90 x 1.85) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:

Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1955, perceelgrootte: 180 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 77 m2, berging: ca. 4 m2, kelder: ca. 7 m2, inhoud: ca. 324 m3, deels betonnen en deels houten vloeren, rolluiken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Aanvaarding in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc., dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.