Peppelhoven 49 | Maastricht

Ruime halfvrijstaande hoekwoning (v.v. 14 zonnepanelen), gelegen in de geliefde wijk ”Amby” met 4 slaapkamers, uitgebouwde serre, vrijstaande garage (met vliering) en onderhoudsarme tuin.

Typering:

De woning is gelegen op een hoeklocatie in een prima straat in de geliefde wijk Amby. De wijk kenmerkt zicht door haar hoge voorzieningen niveau op het gebied van scholen, openbaar vervoer en winkels. Tevens zijn uitvalswegen richting Maastricht-centrum, Eindhoven, Heerlen en Aken gemakkelijk en snel te bereiken; bedrijven als het MECC, AZM en Universiteit zijn op fietsafstand.

Begane grond:
Entree/hal (2.20 x 2.20) met meterkast, toilet met duobloc en fonteintje, woonkamer/living (7.80 x 3.75) met schuifpui, open keuken (3.20 x 2.20) met witte aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en lichtkoof, berging met aansluiting wasmachine, prachtige royale (verwarmde) serre (6.30 x 2.20) met 3 (dak)zonneschermen, dubbele schuifpui naar de tuin en loopdeur naar buitenterras, onderhoudsarme beklinkerde achter/zijtuin met vijverpartij en tuinhuisje, royale garage (6.10 x 2.80) met vliering.

1e verdieping:
Overloop geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers en badkamer, slaapkamer I (4.55 x 3.05), slaapkamer II (3.75 x 3.25) en slaapkamer III (3.40 x 2.90), badkamer (2.15 x 2.00) v.v. ligbad met douchewand, toilet en wastafelmeubel met spiegelkast.

2e verdieping:
Overloop/voorzolder (2.90 x 2.45), bergzolder (2.85 x 2.50), slaap/logeer/hobbykamer IV (5.80 x 2.95) met dakkapel en bergingen in de spits.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976, perceelgrootte: 225 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 135 m2, overige ruimten: ca. 17 m2, inhoud: ca. 410 m3, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, serre is van hardhout, dakisolatie, rolluiken, zonwering, cv-combiketel (eigendom). De woning is voorzien van 14 zonnepanelen.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter Piet Stohr Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde oppervlakten en maten zijn indicatief.