Paus Joannesstraat 28 | Ulestraten

BEZICHTIGINGEN:

Woensdag 26-6 van 16.00 tot 18.00 uur en donderdag 27-6 van 10.00 tot 12.00 uur. Komt u een kijkje nemen? Laat het ons weten, mail uw gegevens naar ons.

Op een mooie locatie gelegen riant op de begane grond uitgebouwd woonhuis met 2, (mogelijk) 3 slaapkamers. (zie plattegrond optie!)

Typering:

Deze halfvrijstaande woning is op de begane grond schitterend uitgebouwd en biedt enorm veel leefplezier. Ook de garage is erg groot met een lengte van bijna 12,5 meter zeer royaal! De locatie is prima en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning is gelegen in de nabijheid van de basisschool en biedt aan de achterzijde een weids uitzicht op de kern Ulestraten. Dit kerkdorp, één van de kernen van de gemeente Meerssen, is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:

Entree/hal (ca. 13 m2) met tegelvloer, meterkast, toilet met duobloc en fonteintje, prachtig uitgebouwde woonkamer (ca. 50 m2) met laminaatvloer en schuifpui naar het tuinterras, royale functionele keuken (5.35 x 2.55) met gaskookplaat, koelkast en afzuigkap, groot overdekt terras (6.20 x 3.45) en op het zuiden gelegen tuin met niveauverschil, houten tuinhuisje (3.00 x 2.10), uitgebouwde riante garage (12.35 x 2.90/3.65) met tegelvloer, sectionaalpoort en aansluitingen witgoedapparatuur, plaatsing cv-combiketel (huur Hesi), oprit.

1e verdieping:

Overloop (3.45 x 1.00), slaapkamer I (masterbedroom, 6.00 x 3.55) met laminaatvloer, slaapkamer II (ca. 6 m2) met laminaatvloer, badkamer (2.05 x 2.00) met douche, wastafelmeubel en wandcloset. De grote masterbedroom kan eenvoudig (naar de oorspronkelijke situatie) veranderd worden in 2 slaapkamers met de afmetingen: (3.55 x 3.50) en (3.55 x 2.40).

Algemeen:

Bouwjaar 1968, perceeloppervlakte: 358 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 121 m2, overige inpandige ruimte (garage): ca. 39 m2, gebouwgebonden buitenruimte (overkapping): ca. 26 m2, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, vliegenhorren, bitumineuze dakbedekking met dakisolatie, spouwmuren en diverse laminaat- en tegelvloeren.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.