Pasweg 15 | Bunde

Deze vrijstaande, prachtig gemoderniseerde woning is gelegen op een mooi perceel en biedt optimale privacy voor een prima woonklimaat.

 

Typering:

Het pand ligt op een prima en landelijke locatie aan de Pasweg in Bunde, doch ook in de directe nabijheid van alle voorzieningen. De woning is recent geheel opgeknapt en op de begane grond uitgebreid met een slaapkamer en badkamer, wat de woning levensloopbestendig maakt. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand en is per trein, bus of auto goed bereikbaar.

 

Souterrain:

Kelder (2.20 x 0.85).

 

Begane grond:

Mooie ruime hal/entree (4.65 x 2.60) met plavuizenvloer, bergkast, modern toilet met fonteintje, sfeervolle woonkamer/living (ca. 30 m2) met houtenvloer, heerlijke eetkamer (5.20 x 5.00) met plavuizenvloer (vloerverwarming) en mooi zicht op de tuin, semi-open keuken (3.15 x 2.50) met nieuwe aanbouwcombinatie v.v. alle apparatuur, slaapkamer (masterbedroom, 3.95 x 4.60) met openslaande deuren naar de tuin, aansluitend nieuwe badkamer (ca. 6 m2) met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, berging met aansluitingen witgoedapparatuur, oprit en carport met 2x lichtkoepel, sfeervol aangelegde royale achtertuin (op westen) met mooi terras en vijverpartij, tuinhuisje.

 

1e verdieping:

Royale overloop (2.20 x 2.00), separaat toilet met wandcloset en fontein, nieuwe moderne badkamer (voorheen slaapkamer, 2.20 x 2.50) v.v. ligbad en wastafelmeubel, slaapkamer II (3.65 x 3.50) en slaapkamer III (3.50 x 2.75).

 

2e verdieping:

Zolderverdieping (bergzolder) te bereiken via vlizotrap.

 

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1965, perceelgrootte: 545 m2, inhoud woning: ca. 660 m3, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 160 m2, gebruiksoppervlakte overige ruimten: ca. 25 m2, geheel v.v. houten kozijnen met dubbele beglazing. Woning is zijn geheel in 2015 gemoderniseerd, verbouwd en verbeterd. Uitstekende staat van onderhoud. Aanvaarding in onderling overleg.

Overige relevante informatie is telefonisch te verkrijgen, dan wel tijdens de bezichtiging.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Foto’s:

De getoonde foto’s zijn van de hand van Nathalie Vermeulen, eigenaar van Woondriedee Verkoopstyling.